Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

נורא מדגדג לי לקנות ייטי, כבר הרבה זמן שאני חושב על הרכב הזה. אני רוצה את הגרסא הידנית (אין לי פקקים מ/אל העבודה ואני ממש לא רוצה DSG יותר אחרי הפיאסקו שהיה לי עם המכטרוניק בDSG6 ובטח לאור הדיווחים על האח "היבש" שלו שמתפגר כל הזמן) והייתי שמח לדיזל אבל הוא כבר לא נמכר כאן.

למיטב ידיעתי רוב הבעיות הרציניות היו בשרשרת טיימינג של ה1.2 בשנים הקודמות (לא רלוונטי ל2012 ומעלה?) ובDSG7. האם רכישת ייטי חדש ידני היום נחשבת לרכישה יחסית "בטוחה" מבחינת בעיות גדולות מוכרות?

אני מודה שאני מאוד לא מפוקס, מכוון ואני מקווה לרכב באופניים לעבודה רוב הזמן (12 ק"מ לכל כיוון בשדות של הקיבוץ) הרכב אמור לשבת רוב הזמן בבית אז השכל אומר לי לקנות רכב הכי זול שיש (107 ושות') בשביל נסועה כ"כ נמוכה אבל אני יודע שאני מאוד אתבאס מהרכב ובטח שלא אוכל להכניס לשם אף אחת מגיטרות הבאס שלי בקלות.

בנוסף ייטי זה אמנם לא ג'יפ אמיתי אבל אם נעשה טיולים אני בטוח שהוא יוכל לגהץ שבילי עפר בצורה סבירה יותר ממשפחומטית או ממכונית מיקרו...

מה חשוב לנו:

1. צריכת דלק שפויה (הכי קרוב שאפשר ל800 ק"מ בממוצע למיכל של 50 ל' שעשינו עם הA3 TDI שהיתה לנו)

2. איכות בניה טובה יחסית ואבזור סביר (אחד הדברים שהכי מפריעים לי במכוניות מיקרו האולטרה זולות)

3. אמינות סבירה

4. מחיר שלא חוצה את קו ה100,000 ש"ח בצורה רצינית (מוכן להחריג קצת בשביל משהו באמת מעניין, כמו יטי ידנית)

5. גודל סביר (מנגן באס וכל הקייסים שלי יחסית ארוכים, אם אני קונה רכב אני רוצה שהוא ישמש אותי גם לנסיעה לחזרות/הופעות)

בקיצור - אשמח לשמוע דעות ורעיונות לרכב זול ונחמד.

תודה רבה.

• תוכן חדש...