Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שואל בשם חבר.

הוא רוצה לקנות C200 מונית לשעבר יד 3 עם 290KKM. חיצונית הרכב נראה יפה מאוד. פנסי ערפל וסמל גדול בגריל. ללא מכות וכו'.

מחר אני הולך לראות אותה לרושם ראשוני ואם כן הוא יבוא (הרכב בירושלים והוא מהצפון)

המוכר דורש 77K. לאחר ויכוח ירד ל68K ואני מקווה להוריד אותו במזומן ל65K.

הרכב מטופל לטענת המוכר במורשה בתלפיות.

האם המחיר מוצדק בהנחה שהרכב אכן שמור ובמצב טוב?

כמו כן אני יודע שהרכבים הנ"ל ובמיוחד המנועים הנ"ל עמידים מאוד, אבל בכל זאת דברים לשים לב אליהם?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם (נערך)

משתלם זה כאשר שילמת סכום מסויים, מכרת וקיבלת יותר :)

בהנחה שרכב המדובר 2009 המחיר טוב. זה אחל'ה רכב (אמין, חסכוני, נוח, עלות אחזקה סבירה).

לא הבנתי - איפה נמצא הרכב ואיפה אתה נמצא?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני משרת איתו באותו גדוד בצפון. הוא מטבריה ואני מירושלים.

האוטו 2008. היום ראיתי אותו.

המצב הכללי שלו טוב מאוד חוץ משריטות בדיפוני דלתות וקורות אחוריות שהוא יסדר אותם לפני המכירה.

הוא דורש 70K.

למה כדאי לשים לב בבדיקה יותר מעמיקה?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם (נערך)

אתה יכול לבדוק מחירון הרשמי של יצחק לוי בWINWIN (יש אפשרות לכמה חיפושים בחינם).

צריך לקחת למוסך שמבין ולבדוק את הרכב לעומק.

לבדוק אם מונה טיפולים בלוח שעונים מאופס בצורה נכונה (שלא כותב שלא היה טיפול לפני 200Kק"מ - עלול להעיד על הורדת קילומטרים בלוח שעונים), לבדוק בכללי איך הרכב נוסע, איך הגיר מגיב, לבדוק שלדה ותאונות. לפחות בשביל ההסתכלות הראשונית קח איתך חבר שמבין. אם הרכב עובר הסתכלות ראשונים קחו את הרכב לבדיקה.

קילומטרז' נמוך מאוד למונית משנתון כזה. אתה בטוח שלא שיחקו עם קילומטרז'? הייתי מצפה לפחות 400Kק"מ.

הרכב די צעיר ועבר לא מעט ידיים. זה אומר שנהג מונית היה יד 00, מישהו קנה ממנו ואזרח, מסיבה כלשהי מוכר את הרכב והבחור מהגדוד קנה. ועכשיו גם בחור מהגדוד מוכר. עוד דבר חשוד. מונית לשעבר בדרך כלל קונים להרבה שנים כי לא הכי קל למכור.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עשית בלאגן.

האוטו נמצא בירושלים. אני גר 10 דקות נסיעה משם. החבר גר בטבריה ורוצה לקנות, לא למכור.

הוא ביקש ממני שאני יסע לירושלים לראות את האוטו כי זה רחוק לו להגיע, ואם האוטו יפה הוא יבוא לראות ואולי גם לקנות.

האוטו היה מונית עד לפני כמה חודשים ונהפך לפרטי. הרכב כיום יד 3. כנראה 2 ידיים היה מונית ויד אחרונה הפך לפרטי.

רוב מה שראיתי היו בערך סביב 400KKM+, כמה סביב 300KKM+ , אבל יש מוניות שזה גם ק"מ סביר.

יכול להיות שזה היה איזה פסיונר שלא חיפש פרנסה יותר מדי אלא תעסוקה, שמעתי על כאלה..

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

על פי רוב, מוניות מרצדס נקנות על ידי בעלים מבוגר יחסית, מאחר ומחירן כחדשות גבוה יחסית.

יצא לי לראות לא מעט W204 שהתאזרחו, ורובן היו במצב מצויין ושמורות יחסית.

כמכונית, ה C מציעה ביצועים טובים, התנהגות כביש מהנה וצריכת דלק נמוכה.

חסרונותיה הם נוחות נסיעה בינונית, בעיקר בעיר ומרווח פנימי מוגבל.

בכל מקרה, בדוק היטב את המכונית, ובייחוד את המערכות האלקטרוניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יוסי, אתה כותב בצורה כזאת שאי אפשר להבין, תגיד תודה שיש מישהו שמנסה לעשות סדר בבלאגן שלך :)

בכל אופן, דרושה בדיקה מקצועית לרכב. לא קונה סיפור של פנסיונר.

פורסם (נערך)

לא צריך ישר לפסול או לחשוד בגלל ק"מ נמוך.

לא מזמן חשבתי לקנות פאסאט מונית שנת 2008 יד ראשונה מחבר טוב של השפחה, זאת לא היתה ההכנסה העיקרית שלו כך שהרכב עשה פחות מ 200 אלף ק"מ.

לבסוף ירדתי מהעניין.

כך שניתן למצוא מוניות גם עם ק"מ נמוך, אך אם זאת כמו שאמר tzvipper ממי שלא מכירים, רצוי לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
  • תוכן חדש...