Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומטי, עד כ-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מעוניין לרכוש רכב אוטומטי חדש (או יד שניה ממודל חדש), חסכוני בדלק, בתקציב של עד לכ-80,000 ₪.

עיקר השימוש ברכב הוא עירוני, נסיעות קצרות (קילומטרז' שנתי נמוך), אם כי מידי פעם יהיו גם נסיעות בין-עירוניות/צפון/דרום, כל שאני מעוניין בנפח מנוע סביר (כגון 1.4 לפחות).

הרכב יחנה בת"א, כך שקטן הוא עדיף בהקשר זה... :)

האם נדרשים פרטים נוספים?

אשמח להמלצות/הכוונות וכיוצ"ב.

בתודה מראש,

דודי

פורסם

אני חושב שהמיצובישי ספייס יכולה להתאים היא עולה 80 חדשה! חסכונית,החיסרונות שלה מנוע לא ממש שקט ומושבים עם תמיכה חסרה לפחות לי.מציע לבצע בה נסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה.

האם יש המלצות נוספות?

מה עם ה-I20, למשל (או כל המלצה אחרת, אני עדיין בשלבים מאוד ראשוניים)?

פורסם

היא עדיפה בכול תחום למעט חיסכון,שוב מה הכי חשוב לך ברכב?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאחר ומרבית הנסיעות יהיו נסיעות קצרות, החסכוניות אמנם חשובה, אבל על הבדל של 2 ק"מ לליטר לא יקום וייפול העניין.

אני מחפש רכב שיהיה נוח לנהיגה, "יסחוב" כמו שצריך גם כשמגיעים לעליות (ולא ישתנק בכניסה לירושלים, למשל, אם וכאשר אגיע לשם) ובגדול שיהיה נוח לנסיעה (אין צורך במרחב גדול מידי בבגאז' וכד').

וכאמור, מאחר ואני גר בת"א, את ההספק יש לאזן עם גודל הרכב, עד כמה שהדבר אפשרי.

פורסם

1-סקודה פאביה 1.2TSI,יש לו שילוב טוב של כוח,מצד שני חיסכון,הרכב מרווח מאחור אם זה משנה לך,מושבים נוחים ומרגיש בפנים איכותי,תבדוק מחירי ביטוח שיכול להיות שהיו יותר יקרים מהיונדאי למשל,תפקוד האם בגיר הוחלפו מצמדים,בהתחלה היו בעיות עם הגיר,לכן היה קראית תיקון להחלפת מצמדים,משעזר לפיתרון.

2-סיאט איביזה,היא משתפת מכלולים עם הסקודה לכן כול מה שאמרתי תכף גם אליה.

3-פורד פיאסטה,היא פחות חזקה,אבל גם איכותית,מאחור מאט פחות מרווחת,אבל עם בטיחות עדיפה.

• תוכן חדש...