Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הוריי רכשו לי לפני כשנה וחצי מכונת תספורת של פיליפס בדיוטי פרי בארץ.

לפני כמה ימים היא שבקה חיים. אני יודע בוודאות שהיא עדיין באחריות של אלקטרה. ישנה אחריות לשנתיים.

אין ברשותי או ברשות הוריי את החשבונית ובתחנת השירות לא מוכנה לקבל את המכונה ללא חשבונית קנייה.

הוריי לא זוכרים איפה בדיוק היא נקנתה. אמרו שב"באג" שלחתי להם מייל והם טענו שלא מופיע אצלם רישום כזה.

האם מישהו יכול להעיר את עיניי אילו עוד חנויות היו קיימות בדיוטי פרי באוגוסט 2012 שמכרו מוצרי חשמל או לחילופין האם ישנה דרך אחרת שהיבואן יכבד את האחריות על המוצר ללא חשבונית הקנייה?

הדבר היחיד שקיים, יש לי את הקופסה של המכונה ויש עליה מדבקה עם שנת היצור 2012 ושם היבואן שהוא כאמור אלקטרה.

פורסם

1. בדקו בדרכון את תאריך הנסיעה.

2. בדקו בדף הפירוט של חברת האשראי מהחודש הרלוונטי איפה בוצעה הקניה. אם אין לכם את הדף אז בשירות הלקוחות של חברת האשראי ישמחו להגיד לכם איזה עסקאות היו בתאריך X.

זה בהנחה ששילמו בכרטיס אשראי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
1. בדקו בדרכון את תאריך הנסיעה.

2. בדקו בדף הפירוט של חברת האשראי מהחודש הרלוונטי איפה בוצעה הקניה. אם אין לכם את הדף אז בשירות הלקוחות של חברת האשראי ישמחו להגיד לכם איזה עסקאות היו בתאריך X.

זה בהנחה ששילמו בכרטיס אשראי.

גם לא בטוח ששולם באשראי. תאריך הנסיעה ידוע.

האם בקיץ 2012 היו חנויות שמכרו מוצרי חשמל מלבד "באג" בשדה?

פורסם
א.ל.מ אולי?

א.ל.מ היו אז בדיוטי פרי? אני מזכיר שוב שמדובר על אוגוסט 2012. לפני כמעט שנה וחצי.

עדכון קטן, דיברתי עם א.ל.מ דיוטי פרי, לטענתם הם לא היו אז בשדה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדקתי בחברת השאראי. לא בוצע חיוב בכרטיס. משמע, המכונה נקנתה במזומן.

האם ישנה בכל זאת דרך לשחזר את קבלת הקנייה. ב"באג" כמו שציינתי נכתב לי שהם אינם מוצאים קבלה כזו.

פורסם

בימים הטובים של סקאל היתה אפשרות לשחזר חשבוניות מהדיוטי פרי, אם כי איני זוכר איזה נתונים נדרשו לצורך זה. האפשרות נעלמה יחד עם יציאתה של סקאל מהשדה.

המקרה מלמד שצריך לשמור קבלות ותעודות אחריות. סה"כ מכונת תספורת אינה מכשיר יקר, כך שהשיעור היה די זול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^ לא יקר? תלוי מה אתה קונה.

ברשותי מכונת תספורת פנסוניק מקצועית כבר שנתיים. כשקיבלתי אותה, מחירה עמד על 1,100 ש״ח ובדיל טוב היה אפשר למצוא אותה ב 900 ש״ח לכל הפחות.

היום אני מאמין שניתן להשיג אותה ב 600-700 ש״ח. גם אחרי שנתיים זה לא מעט כסף.

פורסם

לפני מספר חודשים, כאשר חיפשתימכונת תספורת לחיילים שלי, מצאתי מכונות בטווח מחירים שנע סביב 200-300 ש"ח. כיון שאיני ספר, והמכונה צפויה לעבוד לכל היותר 10 דקות בחודש, לא ראיתי שום צורך לחפש סוס עבודה יקר. אם מכונת גילוח שעובדת 10 דקות כל יום מחזיקה מעמד אי אילו שנים, אין סיבה שמכונה במיכאניקה די דומה שעובדת 3% מזה תחזיק עמד פחות זמן.

אבל בלי קשר לכך - תעודות אחריות צריך לשמור, וקבלות מהוות במקרים רבים ההוכחה לתאריך הרכישה. אישית אני מחזיק קלסר שבו אני מתייק את כל התעודות הרלונטיות, ופעם בכמה חודשים אני עובר על הקלסר ומשמיד מסמכים של ציוד שיצא מהבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא נכנס איתך להצדקה למחיר ביחס ליעילות ויתרונות על פני אחרים. רק ציינתי שזה לא נכון לצאת מנק׳ הנחה כללית שזה עסק זול. יכול להיות שהוא שילם פי שלוש ממך. יכול להיות שלא.

פורסם

מעדכן.

לאחר שליחת מייל נוסף היום לשירות הלקוחות של באג. בו אני מתעקש לבדוק שוב את העניין.

חזרו אלי תוך פחות משעה עם החשבונית המיוחלת :) כתבו שלאחר בדיקה חוזרת נמצאה החשבונית והם מצטערים על הטרטור :|

עכשיו רק נשאר לקחת את המכונה לתיקון. בתקווה שיכבדו את האחריות ויסדרו לי אותה.

נ.ב

המכונה עלתה 79$.

פורסם

מעט מאוד מכונות בסכומים הללו מספקים תמורה נאותה למחיר, זה קצת מבלבל, כי יש מכונות שלא שוות 100 ₪ אך נמכרות ב 400 (ניצול חוסר ידע של רשתות/חנויות, מהצרכן).

במידה ולא יתקנו ותחליט לרכוש שוב מכונה, אשמח לעזור לך בשמות ודגמים.

פורסם

באוגוסט 2012 בוודאות אלמ לא היו.

טסתי בתקופה הזאת ובאג הייתה חנות האלקטרוניקה. שיחפשו קצת יותר טוב בארכיון שלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...