Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט.

poleatsky89
שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום! בשעה טובה מכרתי את האוטו שלי, ברכות לקונה המאושר. כעת אני מחפש רכב ספורטיבי וידני.

התקציב 20K עם קצת אופציה.

הייתי רוצה לקבל קצת מידע איך זה לחיות עם אוטו כזה? אמרו לי שקליאו ספורט לא אוטו יום יומי ואני יהרוס אותו עם אסע אליו רגיל ובעיר.

בנוסף אשמח לשמוע על עוד אופציות. לא אכפת לי גודל, אני נוסע לבד או עם עוד בן אדם ובלי מטען.

לא אכפת לי צריכת דלק, כן אכפת לי אמינות. הנאה מנהיגה וכוח.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי רוצה לקבל קצת מידע איך זה לחיות עם אוטו כזה? אמרו לי שקליאו ספורט לא אוטו יום יומי ואני יהרוס אותו עם אסע אליו רגיל ובעיר.

א) מי שאמר לך את זה, אל תקשיב לעצות שלו בנושא רכבים - זו בסה"כ רנו קליאו...

ב) הקליאו מפתיעה לטובה בסעיף נוחות הנסיעה, בתנאי ולא התעסקו איתה יותר מידי (הנמכה מוגזמת, צמיגים בחתך נמוך מידי).

כוח לא חסר והנאה מנהיגה יש בכמויות גדושות, צריכת דלק טובה (אבל אוקטן 98 ).

אמינות - זה כבר תלוי אקזמפלר, אחת שטופלה באהבה תראה אהבה בחזרה, אל תצפה ל"תדלק וסע" - בכל זאת מדובר ברכב ספורטיבי בן למעלה מעשור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריכת דלק ממוצעת של כ-1-13 בממוצע מדידות של כ-3 שנים וקצת.

האמינות תהיה תלויה אך ורק בצורה שבה הרכב נשמר וטופל לאורך השנים - ולכן אני חוזר על המלצתי, ב-20K אין לך מה לחפש קליאו ספורט.

לקניה ויישור קו מיידי אתה צריך להערכתי עוד כ-50% לפחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים אני ממש צריך עזרה. אני כרגע בלי גלגלים ואני מחפש משו מעניין התקציב 20-25 מחפש רכב עם נטייה לספורטיבי.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בדיוק במצב שלך. ולהגיד לך בכנות? זה לחפש צרות.

כמו שאמרו האופציה היחידה בתקציב הזה היא פונטו HGT. אתה באמת רוצה לקנות רכב שעבר 5-6 ידיים לא רחמניות, בן יותר מעשור, ושמתכתחילה לא שיא האמינות? זה חתיכת הימור.

אני העדפתי לא לקחת את ההימור הזה, ולהגדיל את התקציב בצורה משמעותית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב כה זעום- אל תחפש מכונית ספורט.

קח לך מכונית קטנה ואמינה, שמורה יחסית, תחסוך קצת ג'ובות, תבקש מההורים הלוואה, אולי החותנת שלך תפתח את ידה ואז תקנה לך את מכונית החלומות, אבל תגדיל משמעותית את התקציב.

אולי גם מנהל הבנק ירחם ויתן לך הלוואה בתנאים טובים.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב הזה לפי דעתי תוכל למצוא 206 1.6 ידנית, ככה קיבלת רכב אמין (בלי הגיר האוטומט הבעייתי הרכב הזה מציאה) ונמכר במחירים די סבירים.

הפיז׳ו שלי זריזה ומהנה ועוד אני עם הגרסא האוטומטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים אני ממש צריך עזרה. אני כרגע בלי גלגלים ואני מחפש משו מעניין התקציב 20-25 מחפש רכב עם נטייה לספורטיבי.

אתה לא צריך עזרה. אתה צריך עוד כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...