Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וואו באמת תענוג מוטורי משובח!!

אני בטוח שכל אחד שמגיב "באדישות" עמוק בפנים נושך את השפה עד זוב דם מרוב קנאה...

גם אלו שמגיבים ב"קנאה" עמוק בפנים רוצים שתמשיך לפנק אותנו בעוד הרבה תמונות כאלו...

אני אישית מאוד מקנא באופן החיים המוטורי המשובח הזה, אוכל קצת את הלב, אבל נזכר שאיזה כיף שיש לנו "שגרירים" של כבוד בחו"ל שיכולים לתאר לנו את החוויות שלהם, ולזכור שיש אותנו פה בפורום "הקטנטן" הזה במדינה הקטנה הזו(ישראל?!) שצמאים לעוד תמונות וחוויות שכאלו.

מאחל לך להנות מעוד הרבה ימים מוטוריים כאלו, תודה על התמונות והמילים!

בשמחה, אני משתדל תמיד לשתף כי זה תמיד יפה לראות את הסצינה במקומות אחרים (גם אני אוהב לראות את הסצינה הספורטיבית במדינות אחרות).

מה שהיה יפה במיוחד במפגש הגדול הזה- הספונטניות שבו והכבוד אחד לשני בלי, הכמות הגדולה של הרכבים נוצרה מכמה מפגשים שונים שהתנקזו כולם למגרש חניה אחד (שמוכר היטב למי שבסצינה כי הוא ממוקם סמוך לחוף ים מאוד יפה בסופו של כביש נהיגה מאוד טכני ומהנה).

כולם היו מאוד נעימים, עם הבעלים של האסטון הירוקה נכנסתי לשיחה שבה סיפר עוד הרבה פרטים מעניינים על הרכב, עם בעל הפרארי 612 נכנסתי לשיחה על הטיפול דיטיילינג שהרכב עבר, בעל אחת מה-GT3 השאיל לי סורק OBD2 כדי שאוכן לקרוא לוגים של חיישן טמפ' יניקה, הבעלים של האוונטדור עמד לעזוב ובשניה שפתח את דלת המכונית ראה שכמה אנשים רצו לצלם אותה אז הוא פשוט פתח את כל הדלתות ונתן לכולם לבחון את הרכב מקרוב.

כל מי שעזב את המפגש עשה זאת בשקט (שקט יחסי, כן? אי אפשר לשים סקודריה על MUTE וגם הרכב שלי לא מתאים כרכב למבצעי שייטת.....אבל בלי פרפורים ודרמות מיותרות).

בקיצור, לא רק מכוניות יפות, שילוב של אנשים מאוד נחמדים עם אהבה עצומה למוטוריקה והתעניינות ופרגון לרכבים של אחרים גם אם אלה נחותים מהרכב ששייך להם עצמם, תרבות מוטורית במיטבה.

עריכה,

לבחור מעלי- את התמונות של ה-NSX העלתי במיוחד עבורך, זכרתי שלא מזמן ציינת שאתה מאוד אוהב את הרכב. :)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרבה אהבה, אין ספק, אבל הס מלהזכיר גם הרבה הרבה, שלא לומר הרים, של כסף. ולא שקשה להנות מהדברים המקסימים האלה על גלגלים, אבל כדאי אולי להזכיר כי מי שיכול להרשות לעצמו מין אקזמפלר כזה אקזוטי של אסטון מרטין ועוד חתיכה מהליין המוגבל והאולטרא יקר שלהם 1-77, צריך, בנוסף להיותו חביב להיות גם מאוד מאוד עשיר. ושוב שלא תיפול טעות, זה בסדר וזה מאוד יפה אבל מאוד לא נגיש לבני תמותה רגילים.

פורסם

כיף לשטוף את העניים מידי פעם בסיפורים ובתמונות שלך, תודה.

אגב, רוב המכוניות שאתה מספר עליהן (ומה שרואים) הן או בהמות או יוקרתיות מאוד (ובדרך כלל זה בא ביחד), זה פשוט אלה שאתה מסתובב איתן או שזה מה שיש אצלכם ? (רוצה לשאול מה לגבי גרסאות חמות של רכבים קטנים יותר [208GTI, קליאו RS, פיאסטה ST ודומייהן])

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הרבה אהבה, אין ספק, אבל הס מלהזכיר גם הרבה הרבה, שלא לומר הרים, של כסף. ולא שקשה להנות מהדברים המקסימים האלה על גלגלים, אבל כדאי אולי להזכיר כי מי שיכול להרשות לעצמו מין אקזמפלר כזה אקזוטי של אסטון מרטין ועוד חתיכה מהליין המוגבל והאולטרא יקר שלהם 1-77, צריך, בנוסף להיותו חביב להיות גם מאוד מאוד עשיר. ושוב שלא תיפול טעות, זה בסדר וזה מאוד יפה אבל מאוד לא נגיש לבני תמותה רגילים.

אין פה צורך אמיתי להזכיר הרים של כסף, מובן לכל שפורשה\פרארי\למבורגיני\אסטון מרטין אינן זולות, אבל במקביל היו פה מכוניות שהן לא יקרות לרכישה אבל כמו כל תחביב ובעיקר כמו התחביב של החזקת רכב ספורט כזה או אחר- עולה לא מעט כסף לתחזק אותו.

כיף לשטוף את העניים מידי פעם בסיפורים ובתמונות שלך, תודה.

אגב, רוב המכוניות שאתה מספר עליהן (ומה שרואים) הן או בהמות או יוקרתיות מאוד (ובדרך כלל זה בא ביחד), זה פשוט אלה שאתה מסתובב איתן או שזה מה שיש אצלכם ? (רוצה לשאול מה לגבי גרסאות חמות של רכבים קטנים יותר [208GTI, קליאו RS, פיאסטה ST ודומייהן])

יש גם כאלה אם כי זה פחות נפוץ בסצינה המקומית פה.

יחד עם זאת, למפגש אתמול הגיעה 206GTI ועוד כמה מגאנים RS CUP חדשות וכו' וכבר יצא לי לראות במפגשים אחרים צרפתיות חמות וותיקות.

יש בהונג קונג איזה 2-3 מקומות מפגש ידועים של חובבי מוטוריקה, יתכן שהחברה עם הקומפקטיות החמות פשוט נסעו למקום אחר אתמול (או לחילופין לא נסעו בכלל, כאמור זה היה די מקרי שכל כך הרבה מפגשי רכב התנקזו ספונטנית למקום מפגש אחד).

פורסם

תודה על השיתוף, איזה תמונות..., איזה רכבים, לשטוף את העיניים ובטוח גם את האוזניים.

והכי חשוב איזה תרבות, הלוואי אצלנו.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

קראתי אתמול שאתה עומד לפתוח שרשור מעניין. טוב שלא כל חצי שעה עשיתי רענון :) . היה שווה את זה ;)

אין ספק שהונג קונג זה אחת הערים אם לא ה.. בכל הנושא של מכוניות מעניינות. לפי דעתי בגלל התפתחות של העיר במימדים עצומים וזה הביא "קצת" עושר לאנשים שידעו או יכלו לנצל את זה. אין ספק שמאוד התלהבתי לראות דווקא את הסדר וארגון במיוחד כאשר רוב החבר'ה הגיעו ספונטני. הא... וכמובן איך לא את המכוניות, מחזה מדהים.

החיים הם כמו....

פורסם

לא רק אתה שמת לב אליה אבל עם כזה ליין של רכבים היא לא באמת מעניינת (עם כל הכבוד שיש לי אליה).

על אותו משקל שאף אחד לא ממש התעניין בכל הפרארי השונות שחנו שם ( 3 מתוכן היו איטליה), כולם התעניינו יותר באסטון זאגטה ובעניינים אחרים.

פורסם

תענוג לעייניים!!!

רכבים מדהימים.

תודה על התמונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הייתי צריך לצלם את התגובה שלי. כמו ילד קטן שקיבל פלייסטיישן 4...

לא נשמתי כמה דקות, אחרי זה צחוק מטורף, דמעות בעיניים, ובסך הכל אפשר לסכם את זה במשפט אחד.

Holy f***ing shit!!!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כל המכוניות עם הגה ימני?

הונג קונג לא קטנה מידי לכמות כזאת של יופי?

תמונות מעוררות חשק לחו״ל! תודה ותהנה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...