Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר שמע ראה על נעלי טימברלנד בזול באזור הצפון?

אולי קופונים מבצעים הנחות?

חיפה / קריות / עכו / נהריה.

תודה!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

חברים שלי הלכו לחנויות נעליים למדוד מידות של טימבלנד והזמינו בחצי מחיר מחו'ל.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני רוצה להגיד ירכא, יש שם את amsh star. מין סופר ענק שכזה, יש שם קומה אחת שלמה של נעליים. לא זוכר אם היה טימברנלד, אבל היו שם המון כל מיני. אני חושב שזה שווה בדיקה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פרפקט מותגים, מתחם ביג קריית אתא, טימבלרנד ב350 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי

יש גם מבצעים במחסני זול ספורט, מתחם שופרסל דיל בקריית אתא, לפני כמה שבועות מכרו ב300 ש"ח טימברלנד, לא יודע מה המצב כעת.

באמש סטאר בירכא הייתי גם לפני כמה שבועות, לא ראיתי טימבלנד במבצע ספיציפי אבל המחירים שם יותר נמוכים באופן כללי.

פורסם
אני רוצה להגיד ירכא, יש שם את amsh star. מין סופר ענק שכזה, יש שם קומה אחת שלמה של נעליים. לא זוכר אם היה טימברנלד, אבל היו שם המון כל מיני. אני חושב שזה שווה בדיקה.

הייתי לפני 2 שבתות, 500 ש"ח לנעלי טימברנלד שהתעניינתי.

היו עוד כמה דגמים כנראה במחירים שונים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

8ca17f60c15efdeb601c6d66aff5f124_19112012091154.jpg

מדבר על אלה?

כי גם אני מחפש כאלה בדיוק.

עוד לא יצא לי לבדוק את ההמלצות בע"ה ביום שישי בבוקר אסע.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מתעלק על השרשור, אמנם לא טימברלנד אבל merrel.

אתמול הייתי במגה ספורט עודפים במרכז ביד בצומת קרית אתא. כל הנעליים ב50 או 60 אחוז הנחה.

כלומר merrel יוצא מ 200 ועד 450 ש"ח להכי יקרות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...