Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הילוך אחורי משתלב עם השהיה, יונדאי גטס אוט' 2004

adom
שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם זה קורה גם שהגיר כבר חם?

בעיקרון כן שאני מחנה. יש לציין שאני לא מרגיש דפיקה או משהו כזה, לוקח לו שנייה אולי שנייה וחצי רק להגיב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמממ אתמול הייתי במוסך לטיפול שנתי והחליפו לי את השמן גיר.

וההשהייה החלה מייד לאחר הטיפול או שהייתה גם לפני? ואיזה שמן גיר שמו לך בדיוק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וההשהייה החלה מייד לאחר הטיפול או שהייתה גם לפני? ואיזה שמן גיר שמו לך בדיוק?

האמת שלא ממש הבחנתי בזה לפני הטיפול. שמו לי שמן גיר at (מה שרשום לי בחשבונית).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביונדאי חשוב מאוד לשים שמן גיר מקורי. מה שהייתי ממליץ זה לבדוק עם המוסך איזה שמן הם שמו בדיוק ואם אתה חושב שהתופעה לא הייתה קיימת לפני פשוט לספר להם על כך אך אני עדיין אומר שהשהייה של שניה זה בגדר הסביר ואין עם זה שום בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...