Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קליאו 2011 עם מערכת מובנית מהחברה.

אני רוצה להחליף את הרמקולים לזוג קומפוננט ולהחליף את הרדיו דיסק למשהו קצת יותר משוכלל ואיכותי.

אשמח אם תוכלו לעזור לי. :)

יש לי כמה שאלות:

1. מהו גודל הרמקולים המתאים?

2. האם קיים או איך ניתן לברר אם יש דגמים של הד-יוניט שיכולים להתחבר במקום המערכת המקורית ולשמור על השליטה מההגה, תצוגה על גבי המסך המובנה ברכב וכו.. או שאצרטף לוותר על כל אלו?

3. אשמח להמלצות לקומפוננט מתאים, עם דגש על נצילות גבוהה(כרגע לא מתוכנן לחבר מגבר) ועל צליל רך ונעים. התקציב עד 800 ש"ח, כאשר מוכן לשקול גם יד 2.

תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר קצת חיפושים ברשת הבנתי שהגודל המתאים עבור הקומפוננט הוא 5.25".

איזה דגם מומלץ בעל סאונד "חם" ונעים? (תקציב עד 600 ש"ח).

ולגבי חיבור רדיודיסק חדש למערכת השליטה מההגה הקיימת ולמסך המובנה ברכב, מישהו יודע אם זה אפשרי ואם כן במה זה כרוך מבחינת דגמים, רכיבים, עלויות?

תודה

פורסם

היי

ביצעתי את השדרוג (לפני כשנתיים לערך) עם מערכת טובה והתוצאות קצת מאכזבות.

משהו כנראה במבנה הדלת לא נותן תיבת תהודה מספיק טובה והסאונד נשמע קצת 'חלול' (אבל ברור שטוב בהרבה מהמקור העלוב).

בכל מקרה אל תעשה את הטעות שאני עשיתי ואל תמקם את הטוויטרים במקום המקורי שלהם (בדש מכוונים לשמשה) אלא מקם אותם בצדדים כלפי פנים הרכב (באזור של מראות הצד). נכון, הם יהיו נראים אבל אני חושב שהסאונד שיתקבל יהיה טוב בהרבה.

פורסם

אחלה, תודה.

תוכל לפרט מה בדיוק החלפת? היה לך את הרדיו המקורי והחלפת אותו? איך אני יכול לשמור על השליטה מההגה עם רדיו דיסק חדש?

• תוכן חדש...