Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

ברשותי מערכת המורכבת ממגבר 2.audison vrx 4.300 cs

pioneer avh2450bl- hu

רמקולים קומפוננטים קדמיים rainbow slc 6.2 pro

סאבוופר idmax 10 D4

הסאב מחובר למגבר בהתנגדות של 2 אום בגישור + 2 הקומפוננטים הקדמיים

המגבר לא מחזיק לי את הסאב ואני מתלבט אם להביא מונובלוק ולהשאיר את הסאב הקיים

או להחליף ל- סאב של 4 אום.

אני צריך לדעת אם זה יעזור להחליף את הסאב ואם כן אני צריך המלצות לסאב באותה רמה של idmax.

ואם עדיף ללכת לכיוון המונו בלוק אני צריך המלצות למונו שיחזיק ב 2 אום את הסאב בלי בעיות

תודה רבה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם המגבר נכנס לפרוטקשן לא סביר שהבעיה נעוצה בכך שהמגבר חלש. בדוק הארקה, חיווט, פיוזים וכו'. בסוף גיע לבעיה האמיתית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ערב טוב . המגבר נכנס לפרוטקשן מכיוון שהברידג שלו לא יכול להחזיק 2 אום התנגדות של הסאב . המגבר שלך יכול לעבוד ב2 אום סטראו ולא מונו . לכן תוכל להחליט בין מונו בלוק שיתן את מלוא ההספק ב 2 אום או להחליפ את הסאב לסאב בעל 4 אום התנגדות בעל הספק ונצילות אשר מתאימה למגבר שלך בברידג 4 אום .

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות

יש מצב יכול להיות יש לי נפילות מתח וזה מה שגורם לזה כי לפעמים המתח יורד ל 11v

יש לי קבל שמראה לי בצג לפעמים גם 10.5v שיש באס חזק מאוד

הכבל שמחובר למצבר הוא של אודיסון 4 גייג נחושת מלא

פורסם

ה-VRX הנ"ל עובד גם ב-2 אום בגישור.

וירידת מתח שכזו יכולה להיות סיבה טובה מאוד לפרוטקשן.

אם מערכת החשמל שלך מתקשה להחזיק את הסטאפ הנ"ל

הוספה של מונובלוק רק תחמיר את המצב.

פורסם
ה-VRX הנ"ל עובד גם ב-2 אום בגישור.

וירידת מתח שכזו יכולה להיות סיבה טובה מאוד לפרוטקשן.

אם מערכת החשמל שלך מתקשה להחזיק את הסטאפ הנ"ל

הוספה של מונובלוק רק תחמיר את המצב.

כן השאלה איך זה יכול להיות המצבר שלי חדש הרכב הוא פולקסווגן גולף מנוע 2000

והאלטרנטור מוציא ללא נסיעה בסביבות ה 40 אמפר

אז מה יכולה להיות הבעיה?

ובלי שום קשר יש את הקבל שאמור ליצב את המתח שנופל לרגע

פורסם

המגבר שלך בהתנגדות הזו מספק 530X1 +90X2

מה שאומר שהצריכה בהספק מקסימאלי צריכה להיות סביב 70 אמפר.

אם יש לך נפילות מתח כאלו ,זה אומר שמערכת החשמל לא מצליחה להחזיק בהספקים כאלו

וקבל זה לא פתרון לבעיה ,זה יותר פתרון קוסמטי.

פורסם

ערב טוב . נפילת המתח נובעת כתוצאה מצריכת זרם גבוהה מכיוון שהתנגדות הסאב היא 2 אום . ככל שההתנגדות של הרמקול נמוכה יותר צריכת הזרם של המגבר גבוהה יותר . יש אופציה להחליפ את האלטרנטור לחזק יותר וכמו כן את המצבר לאמפר גבוהה יותר . בנוספ תצטרך לחזק את מערכת החשמל battery capasitor בעל קיבולת שוות ערך של לפחות 50 פארד אשר יותקן ברכב מאחור קרוב למגבר. על סאב בעל התנגדות 2 אום מומלץ לעבוד עם מגבר קלאס d שנצילותו גבוהה יותר ממגברי קלאס ab .

פורסם

אז אתה אומר שאני צריך לשים מצבר מאחור שהוא בעצם קבל גדול

והעם זה הגיוני שהמצבר ואלטרנטור לא יכולים לספק 70 אמפר או שיש לי איזה בעיה באלטרנטור

כי לפי מה שהבנתי אלטרנטור של גולף אמור לספק 90 אמפר

תודה לכם על התגובות המהירות זה לא מובן מאליו

פורסם
אז אתה אומר שאני צריך לשים מצבר מאחור שהוא בעצם קבל גדול

והעם זה הגיוני שהמצבר ואלטרנטור לא יכולים לספק 70 אמפר או שיש לי איזה בעיה באלטרנטור

כי לפי מה שהבנתי אלטרנטור של גולף אמור לספק 90 אמפר

תודה לכם על התגובות המהירות זה לא מובן מאליו

מומלץ אלטרנטור 120 אמפר מצבר קידמי עם פריקה איטית ובוסף BatCap 800 . לא תוכל לוותר על אחד החלקים .

פורסם

אני חולק עליך רונן כי מה שנתת זה אמנם הפתרון האידאלי והמושלם למערכת חשמל תקינה ב100%, אך הוא בהחלט יכול לוותר על אחד מהקריטריונים שהצגת בפניו מהסיבה הפשוטה שהוא לא עובד עם הספקים שדורשים שדרוגים כאלה כבסיס למערכת חשמל, לדוג': במידה ויש לו מצבר פריקה עמוקה מקדימה לדעתי הוא יכול לוותר על מצבר פריקה עמוקה מאחורה ואלטרנטור, במידה ויש לו אלטרנטור משודרג לדעתי הוא יכול לוותר על מצבר פריקה עמוקה בטח ובטח שגם מאחורה.

כפי שציינו למעלה בגלל שהאודיסון הוא קלאס AB, הייתי משתמש באודיסון כמגבר לקומפוננטים בלבד וקונה מגבר מונו (לא חובה שיהיה בעל הספקים גבוהים) CLASS D, ובהתאם למה שנוח לך הייתי משדרג בתור התחלה או אלטרנטור \ מצבר פריקה עמוקה, ובהתאם ממשיך לשדרג.

JL Audio

פורסם
אני חולק עליך רונן כי מה שנתת זה אמנם הפתרון האידאלי והמושלם למערכת חשמל תקינה ב100%, אך הוא בהחלט יכול לוותר על אחד מהקריטריונים שהצגת בפניו מהסיבה הפשוטה שהוא לא עובד עם הספקים שדורשים שדרוגים כאלה כבסיס למערכת חשמל, לדוג': במידה ויש לו מצבר פריקה עמוקה מקדימה לדעתי הוא יכול לוותר על מצבר פריקה עמוקה מאחורה ואלטרנטור, במידה ויש לו אלטרנטור משודרג לדעתי הוא יכול לוותר על מצבר פריקה עמוקה בטח ובטח שגם מאחורה.

כפי שציינו למעלה בגלל שהאודיסון הוא קלאס AB, הייתי משתמש באודיסון כמגבר לקומפוננטים בלבד וקונה מגבר מונו (לא חובה שיהיה בעל הספקים גבוהים) CLASS D, ובהתאם למה שנוח לך הייתי משדרג בתור התחלה או אלטרנטור \ מצבר פריקה עמוקה, ובהתאם ממשיך לשדרג.

הומלץ מגבר מונו בלוק קלאס d אך לפי תגובתו הוא מעוניין להישאר רק עם מגבר אחד ברכב לכן מכיוון שלמגבר מחובר סאב בהתנגדות 2 אום בברידג צריכת הזרם של המגבר גבוהה מאד ביחס להספק על מנת לפצות על כך לא ניתן לוותר על שום חלק בשינוי מערכת החשמל ברכב .כל מערכת נימדדת בחוליה החלשה שלה .

פורסם

אין לי בעיה להשקיע על מגבר השאלה עם זה מה שיפתור את הבעיה

גם עם צריך להשקיע על עוד משהו אבל לא בא לי על איזה השקעה של 6000 שקל

עשיתי בדיקה עם אמפרמטר כמה אמפר צורכת המערכת בפול ווליום שהגייין במגבר בערך על שליש קצת יותר

וזה בפיקים מגיע ל 70- 75 אמפר השאלה עם השאלה עם אלטרנטור של 100 אמפר יכול להחזיר אותה או שעדיין יהיה נפילות

וזה בדרך כלל שהסאב מתחיל לעבוד שהוא לא עובד המערכת מגיע מקסימום 30 אמפר

• תוכן חדש...