Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ליש שאלה שרציתי לשאול אותה כבר הרבה זמן פשוט לא יצא לי זמן ,

כמו שאתם רואים העלתי שני תמונות לרכב היפה שלי רק הבעיה שקשקניתי אותו היה לרכב בבמפר הקידמי סדק שלאט

לאט הוא פשוט גדל וגדל בהתחלה הוא לא היה נראה לעין אחרי כמה חודשים הוא התחיל להופיע ,

אז השאלה שלי יש אפשרות לעשות הדבקה או הלחמה או איך שתקראו לזה בלי צבע או משהו מסוים וכמה דבר כזה יכול לעלות?

דבר שני התמונה השנייה כמו שאתם רואים הבן אדם שקניתי ממנו כנראה לו שמר כל כך על הצבא של הרכב אז הלכה שלו התחילה

להתקלף האם יש אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה חוץ מללכת לפחחות ולצבוע כמו כן זה גם משפיע על גג הרכב שגם אצלו הלכה כבר מתחילה לאט לאט לרדת.

תודה רבה מראש על העזרה מקווה שתקחו ברצינות את הנושא ותוכלו לעזור לי =]

• אחראי פורום
פורסם

יש סיכוי שאתה גר בעיר שמתחילה באות כ'?

לגבי הפגוש, התנסיתי בהלחמות וזה לא הולך. גם תפירה חזקה נפתחת.

גם פחחים משתמשים בפטץ' (לדעתי מ-ABS) שמחממים ומדביקים מאחורי השבר וכך מחזקים אותו.

כשאני שיפצתי את הפגוש (עם שבר מאוד דומה לשלך, חפש פרוייקט פה בפורום), חיזקתי אותו מאחורה עם פיסות פיברגלאס.

גם אם תביא את השבר חזרה למקום, הוא עדיין יראה. אבל זה בטח יותר טוב מלהשאיר את זה ככה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא אחי אני לא גר בעיר שמתחילה באות כ' , דבר שני אם תוכל להביא לי קישור לפרוייקט שלך אני אשמח מאוד ותודה =]

פורסם

מה שהבנתי ממך זה שאתה רוצה רק להדביק את הסדק וזהו בלי לצבוע.

עם ככה אני חושב שאתה יכול להדביק תסדק מבפנים עם דבק אפוקסי שזה דבק מאוד חזק!

• תוכן חדש...