Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צמיגים בני שנתיים? רק בהנחה משמעותית (35%-40%), אחרת שידחף אותם לפרייאר התורן שלא מודע למה שדוחפים לו.

מהבחינה הזו, ולדעתי בלבד, עדיף צמיג סיני בן 3 חודשים על פני צמיג בן שנתיים מחברה מוכרת. וגם כאן, ההפרש במחיר ותקופת השימוש הם חלק מהמישוואה.

שטות.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מידה 205/45/16, האוטו על הכביש שלוש וחצי שנים, 30,000 ק"מ (שני ימי מסלול) והצמיגים מתפוררים. (מעבר לצדדים השחוקים, יש בורות על הסוליה וזה מתדרדר מיום ליום).

לגבי הביטוח- לכל השנה הראשונה, על כל קניה של שני צמיגים מגיע לי צמיג (זהה) עם השתתפות עצמית של 50-100 שח במקרה של הרס. (מעבר לאחריות יצרן הרגילה). לפחות זה מה שנאמר לי.

התכנון הוא למכור את הרכב בעוד שנה וחצי.

מכיוון שההנקוק K110 הכי נוחים לי כלכלית ומכיוון שמקום רכישתם מציע לי אחלה "חבילת תוספות" והמקום במרחק הליכה מהבית שלי, אולי כדאי שאחדד את השאלה שלי.

בהנחה ואני נשארת עם הרכב לעוד שנה וחצי וכ 20,000 ק"מ נוספים, האם יש סכנה/בעיה מבחינה בטיחותית/אחיזתית לקניה של הנקוק K110 בני שנתיים?

הנסיעה ברובה מנהלתית, שקטה ורגועה, אבל אני כן מתכננת לבקר בנס הרים מידי פעם.

קודם כל, על פי התיאור שלך נשמע לי שאת צריכה כיוון פרונט.

לגבי הצמיגים, צריך לבחון אותם מקרוב אך סה״כ לא הייתי נמנע בעניים עצומות מלרכוש אותם.

תנסי לקבל הנחה משמעותית (35% נשמע לי מוגזם אבל 20% נשמע לי ריאלי) + התחייבות לכך שהצמיג לא יפתח סדקים במהלך השנתיים הקרובות.

פורסם
מידה 205/45/16, האוטו על הכביש שלוש וחצי שנים, 30,000 ק"מ (שני ימי מסלול) והצמיגים מתפוררים. (מעבר לצדדים השחוקים, יש בורות על הסוליה וזה מתדרדר מיום ליום).

לגבי הביטוח- לכל השנה הראשונה, על כל קניה של שני צמיגים מגיע לי צמיג (זהה) עם השתתפות עצמית של 50-100 שח במקרה של הרס. (מעבר לאחריות יצרן הרגילה). לפחות זה מה שנאמר לי.

התכנון הוא למכור את הרכב בעוד שנה וחצי.

מכיוון שההנקוק K110 הכי נוחים לי כלכלית ומכיוון שמקום רכישתם מציע לי אחלה "חבילת תוספות" והמקום במרחק הליכה מהבית שלי, אולי כדאי שאחדד את השאלה שלי.

בהנחה ואני נשארת עם הרכב לעוד שנה וחצי וכ 20,000 ק"מ נוספים, האם יש סכנה/בעיה מבחינה בטיחותית/אחיזתית לקניה של הנקוק K110 בני שנתיים?

הנסיעה ברובה מנהלתית, שקטה ורגועה, אבל אני כן מתכננת לבקר בנס הרים מידי פעם.

איפה קיבלת את ההצעה על הצמיגים?

פורסם

אם כבר אני צריכה איזון לא כיוון.

אבל אני לא אעשה עכשיו איזון לפני שאני מחליפה צמיגים...

CHECK UP.

למרות שגם דיברתי עם טיירדיל והם גם נתנו הצעה זולה ב10 ש"ח לכל צמיג אבל בלי החבילה הנוספת והם רחוקים יותר ממני...

אף אחד לא יתן לי 20% הנחה נוספת על מה שכבר הוצאתי מהם, עובדה שנתנו לי ללכת, מבחינתם למכור את הצמיגים לאנשים אחרים. אחריות לסדקים למשך 4 שנים יש מהיצרן.

אגב, איך ה nexen?

הבנתי כבר מכמה אנשים בפורום ששווה לבדוק אותם, מי מוכר אותם?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
צמיגים בני שנתיים? רק בהנחה משמעותית (35%-40%), אחרת שידחף אותם לפרייאר התורן שלא מודע למה שדוחפים לו.

מהבחינה הזו, ולדעתי בלבד, עדיף צמיג סיני בן 3 חודשים על פני צמיג בן שנתיים מחברה מוכרת. וגם כאן, ההפרש במחיר ותקופת השימוש הם חלק מהמישוואה.

שטות.

הכל? החלק הראשון? השני?

פורסם
אם כבר אני צריכה איזון לא כיוון.

אבל אני לא אעשה עכשיו איזון לפני שאני מחליפה צמיגים...

CHECK UP.

למרות שגם דיברתי עם טיירדיל והם גם נתנו הצעה זולה ב10 ש"ח לכל צמיג אבל בלי החבילה הנוספת והם רחוקים יותר ממני...

אף אחד לא יתן לי 20% הנחה נוספת על מה שכבר הוצאתי מהם, עובדה שנתנו לי ללכת, מבחינתם למכור את הצמיגים לאנשים אחרים. אחריות לסדקים למשך 4 שנים יש מהיצרן.

אגב, איך ה nexen?

הבנתי כבר מכמה אנשים בפורום ששווה לבדוק אותם, מי מוכר אותם?

אין שום אחריות על סדקים למשך 4 שנים, לא מהיצרן ולא מהיבואן.

את רושמת דברים לא מבוססים.

אני אשמח לראות את היצרן/יבואן שנותן אחריות לסדקים למשך 4 שנים, אני אישית מוכן לרכוש ממנו גם במחיר כפול!

לגבי המחיר,

אני הבנתי ממך שהציעו לך 4 צמיגים במחיר של 2,000 ש"ח.

הצמיגים הנ"ל נמכרים ב-440 ש"ח.

במחיר זהה יש גם R1R ו- T1R.

במחיר של 480 יש הנקוק Z222.

S.DRIVE ב-500 ש"ח.

כך שהמחיר "שהצלחת להוציא מהם" לא נראה לי כזה אטרקטיבי.

אם היו יורדים ל-350 ש"ח לצמיג הייתי הולך על זה, אחרת יש עוד דגים בים.

אגב, אני אישית הייתי מוסיף עוד 100 ש"ח לצמיג והולך על הגודייר F1.

מה זה כבר 400 ש"ח בימינו, מיכל דלק מצ'וקמק?

פורסם
הכל? החלק הראשון? השני?

החלק הראשון עוד נתון לוויכוח.

החלק השני זאת כבר שטות גמורה.

צמיג סיני, גם ביומו הראשון, לא יעמוד מול צמיג איכותי, גם אם הוא משומש בן שנה-שנתיים.

אני מזמין אותך לקחת סיבוב על הרכב ליסינג שלנו עם צמיגי התפארת rockstone או צמיגי הקאלט Linglong, ההנאה מובטחת.

הצטערנו שהחליפו לנו גודייר אקסלנס בני שנתיים וסה"כ 60K ק"מ, פשוט חבל..

פורסם

בצ'ק אפ יצא 490 לצמיג עם החבילה ששווה לי את המחיר.

במקומות אחרים הצמיג יצא לי 450, זה המחיר האחרון שמישהו מוכן להוציא אותו. מאוד קל לבוא ולהגיד על גבי הפורום שהוא שווה 350, בפועל ב350 לא תקבל כלום.

הנקוק Z222 אין למידה שלי במלאי.

טויו T1R אין כרגע במלאי, לכן הם לא אופציה!

אכן התעניינתי לגבי ה S DRIVE אבל הבנתי שהם מאוד קשים ומרעישים - לא בא בחשבון.

המחיר הכי זול של הF1 הוא 640 כך שההבדל יוצא 600 ש"ח.

לך זה לא קריטי, לי זה סכום שהוא מאוד קריטי.

אם 600 שח היו באים לי בקלות כנראה שרוב הדיון הזה לא היה מתקיים.

נאמר לי בפירוש ששנתיים הקרובות - שזה כרגע מה שמעניין אותי אם הצמיגים יראו מצב של סדקים \ פגמים יחליפו לי אותם.

לכן אני חוזרת ושואלת:

האם צמיגים בני שנתיים מהיבואן, יאחזו פחות טוב או יגרמו לסכנה בטווח של השנתיים הקרובות?

פורסם

סביר להניח שלא, אבל רק בהנחה משמעותית - נראה לי שזה סיכום העמדות בשרשור.

כיוון פרונט ואיזון מתבקשים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לי רכב כמו שלך שנה וחצי על הכביש 20,000 ק"מ, נועל דנלופ קוד מהירות 83w צמיג צמיג טוב מבחינת אחיזת כביש ושקט מאוד.

איזה צמיג יש לך עכשיו?

הצמיג שהציעו לך הם אותו קוד מהירות כמו שיש לך על הרכב?

פורסם
בצ'ק אפ יצא 490 לצמיג עם החבילה ששווה לי את המחיר.

במקומות אחרים הצמיג יצא לי 450, זה המחיר האחרון שמישהו מוכן להוציא אותו. מאוד קל לבוא ולהגיד על גבי הפורום שהוא שווה 350, בפועל ב350 לא תקבל כלום.

הנקוק Z222 אין למידה שלי במלאי.

טויו T1R אין כרגע במלאי, לכן הם לא אופציה!

אכן התעניינתי לגבי ה S DRIVE אבל הבנתי שהם מאוד קשים ומרעישים - לא בא בחשבון.

המחיר הכי זול של הF1 הוא 640 כך שההבדל יוצא 600 ש"ח.

לך זה לא קריטי, לי זה סכום שהוא מאוד קריטי.

אם 600 שח היו באים לי בקלות כנראה שרוב הדיון הזה לא היה מתקיים.

נאמר לי בפירוש ששנתיים הקרובות - שזה כרגע מה שמעניין אותי אם הצמיגים יראו מצב של סדקים \ פגמים יחליפו לי אותם.

לכן אני חוזרת ושואלת:

האם צמיגים בני שנתיים מהיבואן, יאחזו פחות טוב או יגרמו לסכנה בטווח של השנתיים הקרובות?

תבקשי את זה בכתב, עם כל התנאים הנלווים.

לדעתי זה לא ריאלי ואף פנצ'ריה שאני מכיר לא נותנת התחייבות כזו (אלא אם כן היא לא מתכננת לכבד אותה).

לגבי המחירים, זה מה שמופיע באתר http://tires4u.co.il/

ה-F1 מופיע במחיר של 610.

מניסיון שלי, הפנצ'ריות מחויבות לפחות למחיר שרשום באתר, ולרוב גם הצלחתי להוריד אותם מעט (ללא מאמץ מיוחד, פשוט אומרים "תעשה מחיר טוב ל-4 ואני בא להתקין" והופ המחיר יורד).

אם את חושבת שקיבלת מחיר טוב על צמיגים בני שנתיים, אשריך.

לדעתי זה מחיר גרוע.

מה היה לנו פה?

50 ש"ח יותר לכל צמיג = תוספת של 200 ש"ח (מחיר חצי מציג).

בתמורה את מקבלת איזה ביטוח (שאני ממש לא מאמין לו) שאומר שבמקרה שאת עולה על דוקרנים (אין סיכוי לדעתי) במהלך השנה הראשונה, יש לך אפשרות לרכוש צמיג במחיר של 100 ש"ח לכל זוג צמיגים.

כלומר, אם נוסיף את ההפרש של 200 ש"ח על סט הצמיגים, יוצא שאם אכן יכבדו אחריות כזו ויחליפו לך צמיג אחד באחריות במהלך השנה הראשונה, הרי חסכת 100 ש"ח בסה"כ.

בתמורה, את רוכשת צמיגים בני שנתיים, במידה שככל הנראה קשה מאוד למכור, אך החנות עושה לך "טובה" שהיא מוכרת לך אותם במחיר הגבוה בלפחות 11% ממחיר השוק (ולדעתי את הצמיגים שאלו יש סיכוי להשיג ב-400 ש"ח לצמיג בקניית רביעיה, כלומר את משלמת 22% מעל מחיר השוק).

בהצלחה.

פורסם

שימו לב שיש שני סוגים ל F1; יש אסימטריק1 ואסימטריק2 - ה 2 יקר יותר.

לגודייר יש גם את EfficientGrip שמסיבוב קצר בפנצ'ריות בשבוע שעבר, כולם מנסים לדחוף אותו והמחיר די אטרקטיבי (לפחות למידה שלי), אבל אני לא יודע על טיבו של הצמיג.

באותה מידה כמו שלך החלפתי לפני כמה חודשים בפאביה ל FALKEN ZE912. תמורה מעולה למחיר. אם כי אצלנו השימוש ברכב הוא רגיל לחלוטין, ללא ימי מסלול וכו'.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הפלקן קוד מהירות V ובפאביה זה W.

מה שמעניין אותי בצמיגיה היקרה ליד הבית זה תיקון הפנצ'רים, מילוי חנקן חופשי לשלוש שנים והרוטציה השנתית, לא רק הביטוח\אחריות על הצמיגים מה גם שהכל מגיע בכתב.

יש פנצ'ריה אחת בלבד שמציעה את הF1 ב 610 בכל שאר הפנצריות המחיר קופץ.

פנצ'ריה זו רחוקה מידי בשבילי וכנראה שגם ככה שאקבל את האלמנט.

מישהו יודע איך ה nexen su1?

פורסם
הפלקן קוד מהירות V ובפאביה זה W.

יוצא לך הרבה לנסוע מעל 240 קמ"ש? כי אם לא, אז זה לא משנה.

דני

• תוכן חדש...