Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dorki, אני חושב כמוך.

שקלתי את העניין לאחר קבלת מספר הצעות החל מ-3000 ש"ח, והגעתי למסכנה שזה מיותר.

במידה ואקבל שלילה לחודש או חודשיים ישתלם לי כלכלית הרבה יותר להעזר במשפחה וחברים, שהרי העורך דין הוא לא ערובה לכך שלא אקבל שלילה כלל, וקנס אקבל בלאו הכי.

שאלה לנאור - ה158 קמ"ש זה לאחר הפחתה?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
,

שקלתי את העניין לאחר קבלת מספר הצעות החל מ-3000 ש"ח, והגעתי למסכנה שזה מיותר.

קבל "הימור" קטן - שכ"ט של 3,000 ₪ יממן לך את כל הקנס שתספוג ויישאר לך ממנו עודף גדול, העודף הוא עוד לפני שחישבנו את הקנס שתקבל - גם בייצוג עו"ד.

לך לבית המשפט מגולח, תתלבש יפה, דבר בנימוס ותגיד שאתה מצטער ולמדת את הלקח מהאירוע - להערכתי תספוג עונש נמוך מזה שהיית סופג אם עו"ד היה מייצג אותך.

לא יודע למה - אבל תחושת הבטן שלי אומרת שברוב המקרים האלה, עורכי דין מזיקים יותר מאשר מועילים.

נא לא ללכת שולל אחרי הצהרות עורכי הדין שחוזים עונשים כבדים ביותר ובפועל "מחלצים" את הלקוח עם עונש סביר - זה חלק מהמשחק שמטרתו להצדיק את שכר הטרחה המפוצץ שהם גובים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדכון:

הבוקר הייתי בשימוע. במזל רב הקצין התייחס לעבר הנקי שלי וזה שאני נראה ילד טוב, והחליט (לטענתו בקושי רב, ואני מבין אותו) להחזיר לי את הרישיון.

לשם הוקרת תודה - החלטתי להתנדב אצלם למשטרת התנועה, וכבר לאחר השימוע התחלנו בתהליך :-)

באתי לקבל פסילה ויצאתי אחד מהם. איך אומרים באנגלית: If you can't beat them, join them

ההזמנה למשפט נותרה ב04.02, והקצין אמר שככל הנראה זה יסגר בשלילה על תנאי. אני מאוד מקווה.

סעו בזהירות!

נתראה בכבישים.

מזכיר לי את העבריינים שחוזרים בתשובה בכלא...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון:

אתמול הגיע יום הדין. הוזמנתי ל9:00, הגעתי ב8:40.

בכניסה לאולם המשפט יושב התובע (אם אני לא טועה), ניגשתי לשאול באיזה אולם אני והוא הסתכל בתיק, ראה שאין לי היסטוריית עבירות, ראה שזה 3 קמ"ש מעל ברירת משפט וישר אמר לי "אתה רוצה נסגור לך את זה כבר על חודשיים שלילה על תנאי לשנתיים שזה המינימום ו800 שקל קנס שזה גם המינימום, או לכנס לשופט שיכול לתת לך נגיד 3 חודשים על תנאי ו100 שקל או חודשיים ו1000 שקל לדוגמה." אמרתי לו "אוקיי בוא נסגור על מה שהצעת", החתים אותי, חילק ל3 תשלומים את הקנס - ויצאתי משם ב8:45 עם הרשיון בכיס. הוא אפילו לא הזכיר שלילה בפועל.

אין לי כוונה לפגוע בעבודה של אנשים, שבמקרים מסויימים אני בטוח שיכולים להועיל, אבל לפחות במקרים כאלו עורכי הדין מפחידים אותך סתם. "תקבל מינימום חודשיים שלילה בפועל!" אמרו לי כולם. "בוא תשלם 3-5 אלף שקל ונוציא אותך רק עם קנס". אם הייתי מתפתה אלו יכלו להיות הכמה אלפי שקלים הכי מיותרים שהוצאתי בחיים שלי..

אגב, הוא אמר שהתנאי הוא רק לעבירות מהירות. השאלה היא אם זה גם על עבירות מהירות קלות (כמו 20 קמ"ש מעל המותר בכביש החוף) או שזה תקף רק לעבירות מהירות שמובילות למשפט (40 קמ"ש ומעלה בבין ערוני לדוגמה)?

תודה לכל מי שעזר והגיב!

עריכה אחרונה על ידי djyakini

BMW E92 8)

פורסם

צריך לראות את גזר הדין כדי להבין על מה התנאי אבל בכל מקרה אפשר להפעיל את התנאי רק בעבירות שיש עליהן זימון לבית משפט.

כלומר גם אם תקבל קנס של 750 ש"ח על מהירות, לא יופעל התנאי אלא רק בית משפט יכול להפעיל את התנאי ולכן רק אם תחרוג שוב מהמהירות ותקבל הזמנה לבית משפט, יופעל הקנס.

פורסם
בכל מקרה אפשר להפעיל את התנאי רק בעבירות שיש עליהן זימון לבית משפט.

תודה, זה בדיוק מה שרציתי לדעת!

BMW E92 8)

פורסם
אני לא צדיק גדול... אבל

גם אני נתפסתי 158 בכביש של מאה ואם עו"ד טוב יצאתי בחודש שלילה+ 1000 קנס+ תנאי

אם תשלח עו"ד טוב זה ייגמר קל, אם תלך לבד אף אחד לא מבטיח לך כלום.

"אתה רוצה נסגור לך את זה כבר על חודשיים שלילה על תנאי לשנתיים שזה המינימום ו800 שקל קנס שזה גם המינימום,

מצא את ההבדלים: עם עו"ד העונש הוא חודש שלילה + 1000 ₪ קנס + על תנאי + שכ"ט עוכר דין. בלי עו"ד העונש הוא 800 ₪ קנס וחודשיים על תנאי. ברור לי לגמרי שמדובר בשני מיקרים שונים ואין להסיק מאחד על משנהו ועדיין - זה בדיוק מה שטענתי לאורך כל השרשור, שבמקרים מסוימים לבוא לבית משפט עם עו"ד זה כמו לקנות צרות בכסף. שמח בשבילך שזה מאחוריך.

פורסם

נתפסתי באיילון על עבירה דומה. 136 לאחר הפחתה. בשימוע החזירו לי את הרישיון. במשפט הגעתי עם 17 הרשעות קודמות, בניהם שתיים על מהירות. קיבלתי חצי שנה על תנאי ו500 ש"ח.

לך אין הרשעות קודמות ואתה אומר שאתה "ילד טוב" ככה שאין לך מה לפחד.

סע בזהירות.

• תוכן חדש...