Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות משוערת של שטיפה+פלסטלינה+ווקס/אוטם

שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

השאלה היא כפי שמופיעה בכותרת.

אני לא מקצוען, בסך הכל חובב טיפוח רכב שכבר התנסה בכמה חומרים ועשיתי פה ושם כמה דברים.

הבחור גר 20 דקות נסיעה ממני, לקראת קניית רכב חדש הוא מעוניין בשטיפה טובה, פלסטלינה על כל הרכב ולסיום ווקס או אוטם צבע.

הוא הציע לי תשלום סימלי עבור התהליך, הרכב הוא B4.

הפלסטלינה היא סינית זולה עם חומר סיכוך ONR, שטיפה onr, ווקס קולינייט 845 שאני מביא או מנזרנה PL שהוא מביא.

חומר לניקוי ג'אנטים מגווירס WB, מעבר לזה אני מביא ציוד כמו מברשות ועוד דברים שצריך.

מה נחשבת עלות סמלית לעבודה שכזו?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא ידעתי מה לענות על שאלה דומה, לאבא שלי הייתה קונדטוריה והחישוב היה כל החומרים + מע"מ +(או כפול) 200% והמחיר היה סביר יחסית.

רוב המחיר יהיה כנראה על הזמן, בסך הכל העבודה לוקחת הרבה זמן והיא פיזית (יחסית) לדעתי 150-200 ש"ח זה סמלי ו250-300 ש"ח זה כבר מחיר להרוויח (נסה אולי לשאול את החבר'ה שעושים עבודות בתשלום).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי לוקח כ250 ש"ח על כך. סה"כ זו עבודה פיזית, אך לא ארוכה ולא בהכרח מרובת סכנות כאלו ואחרות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם לוקח בערך 200-250 תלוי בגודל הרכב. לדעתי זה סכום סביר, אפשרי גם פחות אם הרכב חדש למשל וההכנה קצרה וקלה יותר.

אם זה אמור להיות סמלי לגמרי ורק לכסות את החומרים הייתי לוקח בערך 100 ש"ח בערך, תלוי בגודל הרכב, ככה שזה הטווחים, רק תחליט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...