Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 2013

vday
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מפתיע יונדאי מספר 1 ב 2013 מקום שני טויוטה ושלישי קיה.

כן מפתיע שפיקנטו הדגם הנמכר ביותר עם מעל 9.6 אלף מסירות, קורולה מקום שני עם 9.3 אלף מסירות.

האם ניתן לקבל נתון כמה ידניות, וכמה אוטומטיות למיניהם.

אשמח מאוד :)

תודה !

פורסם

אני חושב ששנה הבאה המכירות שלהם עוד יותר יגדלו,מגיעה הI10 החדשה,וצריכה להגיע I20 חדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה לא מפורסמים גם הנתונים של השוק הפרטי בלבד, ללא הליסינג? היה מעניין לדעת מה ההתפלגות. יונדאי-קיה, להערכתי, היו מאבדות גובה בטבלה כזו.

:idea:
פורסם

באמת יהיה מסקרן לראות ללא ליסינג. אבל לדעתי יונדאי עדיין מוכרים הרבה גם לפרטיים (לי כפרטי הם נתנו יחס טוב בעת המכירה ונותנים יחס טוב במיוחד בשירותי המוסך).

נ.ב

תודה על הלינק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה לא מפורסמים גם הנתונים של השוק הפרטי בלבד, ללא הליסינג? היה מעניין לדעת מה ההתפלגות. יונדאי-קיה, להערכתי, היו מאבדות גובה בטבלה כזו.

כי אף יבואן לא מוכן לפרסם נתון כזה. וגם אם יפרסמו, איך תדע כמה רכבים שנמכרו לליסינג הגיעו בסוף ללקוחות פרטיים דרך צינור ה"יד ראשונה אפס קילומטרים"?

בכל מקרה, כאן אפשר למצוא סקירה שהעלאתי בנושא מסירות של מכוניות מיני לשנת 2013, בהמשך לסקירות על היבואנים והמותגים. בהמשך יגיעו סקירות גם לקטגוריות נוספות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי הערכה גסה, כ 80% מהמסירות שייכות דווקא לגירסה האוטומטית, וזאת לפי כמות דגם ה EX שמגיע רק בגירסה האוטומטית.

כידנית, יש אטרקטיביות ממנה, ודווקא הגירסה האוטומטית התגלתה באטרקטיבית, בייחוד למכונית שאמורה לבלות את עיקר חייה בעיר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לפי הערכה גסה, כ 80% מהמסירות שייכות דווקא לגירסה האוטומטית, וזאת לפי כמות דגם ה EX שמגיע רק בגירסה האוטומטית.

כידנית, יש אטרקטיביות ממנה, ודווקא הגירסה האוטומטית התגלתה באטרקטיבית, בייחוד למכונית שאמורה לבלות את עיקר חייה בעיר.

כבעל פיקנטו ידנית אינני מסכים

הפרשי המחיר בין האוטמט לידני ניכרים מאוד 12-13K

נכון שכ 80% מהפיקנטו בכל זאת אוטומטיות

אין אינני מצפה לנתון כזה ב 2014

ה I10 החדש של יונדאי יתן פייט טוב ויצרנים אחרים כמו סוזוקי ושברולט כבר הורידו מחירים משמעותית

פורסם

פייט טוב? ה-i10, על פניו, היא פיקנטו משודרגת מעט. אם כלמוביל לא יפשלו בתמחור והמצב הכלכלי יוותר על כנו או יתדרדר, אנחנו נסתכל בשנה הבאה על טבלת המכירות ונגלה שהמכונית הכי נמכרת בארץ היא ה-i10.

מי שמתעלה על האחיות הקוריאניות היא הפנדה, אבל היא מקבלת ממש מעט תשומת לב. אני שם לב שאנשים פה בפורום לא לוקחים אותה כלל בתור אופציה, כנראה בגלל המחיר הרשמי הגבוה ו\או מחוסר ידיעה. כמה אנשים שכותבים כאן בנחרצות על קטגוריית מכוניות המיני בכלל התרשמו ממנה באולם התצוגה? אני יכול לומר שישבתי בכל אחת ואחת מהן (וגם בכל אחת ואחת מהסופר-מיני'ז מלבד ה-DS3 והמיני, כדי לקבל מושג מה קורה בקטגוריה שמעל).

כבר נמאס לסנגר על הפנדה, אז אולי אני אפסיק. :|

פורסם

לפנדה אין תיבת הילוכים אוטומטית מה שפוסל אותה בעבור 80 אחוז מהורכשים ומעבר לזה היא פשוט יקרה, היא עולה כמו סופר מיני ידנית ולדעתי לא מציעה תמורה מספיקה למחיר והדוגמה הכי טובה היא 4 כריות אויר בלבד.

פורסם

לא רוצה לסטות מהנושא, אבל אתה צודק בדבר אחד: המחסור בתיבה האוטומטית (וגם המוצא הבעייתי, אבל נשים את זה בצד). בפועל, היא לא עולה כמו סופר-מיני ידנית ועם 4 כריות האוויר הללו היא השיגה ציון ריסוק מכובד גם ביחס לטובות שבמתחרותיה.

על כל פנים, בהקשר לנושא, אני מסכים עם התובנה שהעובדה שהפיקנטו הוא הרכב הנמכר ביותר בזמן שמכירות רכבי היוקרה מראות עליה ניכרת, היא שיקוף של הקטביות המעמדית בחברה שלנו. לא טוב.

פורסם

על כל פנים, בהקשר לנושא, אני מסכים עם התובנה שהעובדה שהפיקנטו הוא הרכב הנמכר ביותר בזמן שמכירות רכבי היוקרה מראות עליה ניכרת, היא שיקוף של הקטביות המעמדית בחברה שלנו. לא טוב.

לא קשור לקוטביות מעמדית.

עדיין, המכונית הנמכרת ביותר בארץ היא הקורולה, ושנה לפניה היתה הפוקוס.

הפיקנטו זכתה להצלחה גדולה בעיקר בשל העובדה שהגירסה האוטומטית המפוארת, ה EX, יכולה להחליף סופר מיני שעולה 20K יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כדי לגבות את הטענה הזו אתה צריך להראות שמכירות הסופר-מיני האוטומטיות נפגעו. ניתן בכלל לחלץ את הנתונים האלו? צריך את הבחור ההוא שהיה עורך טבלה לפי נתוני משרד התחבורה ומפרסם אחת לכמה חודשים כאן בפורום..

• תוכן חדש...