Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאני מזמין צמיגים דרך האתר אני מעוניין לדעת את תאריך ייצור הצמיג.

האם רק בטלפון?

אין לנו אפשרות לתת תאריכי ייצור מדוייקים, מאחר ולרוב דגם צמיג מסויים קיים במלאי במספר תאריכי ייצור שונים, ואין לנו אפשרות לשלוט על הצמיג הספציפי שיישלח לפנצ'ריה מהמחסנים שלנו (מחסני היבואן). אנחנו עובדים אמנם בשיטת FIFO, אבל המלאי דינמי מאוד, וגם כאשר אנחנו מקבלים משלוח צמיגים מהיצרן הוא כולל לרוב צמיגים מאותו דגם במספר תאריכי ייצור שונים.

עם זאת, מרבית הצמיגים במלאי שלנו הם בני שנה-שנה וחצי לכל היותר (בהרבה מקרים פחות מזה כמובן), ולרוב נוכל למסור טלפונית את טווח הזמנים בהם יוצר הצמיג, גם אם לא את מועד הייצור המדוייק.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם חלק מקבוצת אוטולוקס כפי שכתבתם.

ברשותי צמיגים שהקבוצה משווקת בשם TRIANGLE .

הצמיגים בני כ 3 שנים עדיין עם "בשר" בחריצים אבל דפנות הצמיגים סדוקים עד כדי סכנה לנסיעה.

הייתי רוצה לדעת אם אתם לוקחים אחריות ואם כן כיצד ניתן לממש את האחריות לצמיגים גם אם אין ברשותי את החשבונית .

פורסם
אתם חלק מקבוצת אוטולוקס כפי שכתבתם.

ברשותי צמיגים שהקבוצה משווקת בשם TRIANGLE .

הצמיגים בני כ 3 שנים עדיין עם "בשר" בחריצים אבל דפנות הצמיגים סדוקים עד כדי סכנה לנסיעה.

הייתי רוצה לדעת אם אתם לוקחים אחריות ואם כן כיצד ניתן לממש את האחריות לצמיגים גם אם אין ברשותי את החשבונית .

שלום,

אחריות יצרן לצמיגים ניתנת למשך 4 שנים ממועד הרכישה, ומיועדת לכסות אך ורק נזקים שנגרמו עקב פגם בייצור.

צמיג מעצם טבעו הוא מוצר שנשחק ומתבלה, וסדקים בדפנות הצמיגים עשויים להיגרם עקב פגעי מזג האוויר, התייבשות בשמש ונסיעה עם לחץ אוויר נמוך מהמומלץ ע"י יצרן הרכב. כל אלה אינם מכוסים כמובן במסגרת אחריות היצרן.

אנחנו מבצעים את תביעות האחריות דרך הפנצ'ריות, ולכן אנחנו ממליצים לך לגשת לפנצ'ריה קרובה (זו שבה רכשת את הצמיגים או פנצ'ריה אחרת) ולבקש לשלוח את הצמיגים לאוטולוקס לצורך תביעת אחריות.

החשבונית מהווה אסמכתא למועד רכישת הצמיגים, אך במידה ויתגלה כי מדובר במקרה של פגם בייצור אנחנו נכיר בתביעת האחריות גם ללא חשבונית.

פורסם

תודה על התשובה

יש משהו בעייתי בתהליך הזה . על מנת לשלוח לכם את הצמיגים לבדיקה אני צריך לקנות חדשים

הישנים יישלחו אליכם והיה וימצאו ראויים לאחריות אקבל במקומם כנראה צמיגים אחרים.

הבעיה תהיה מה לעשות עם הצמיגים הנוספים.

פורסם
תודה על התשובה

יש משהו בעייתי בתהליך הזה . על מנת לשלוח לכם את הצמיגים לבדיקה אני צריך לקנות חדשים

הישנים יישלחו אליכם והיה וימצאו ראויים לאחריות אקבל במקומם כנראה צמיגים אחרים.

הבעיה תהיה מה לעשות עם הצמיגים הנוספים.

אתה אכן צריך לקנות צמיגים חדשים, ובעת הקנייה להגיד לפנצ'ריה שאתה מבקש שישלחו את הצמיגים המשומשים לבדיקה באוטולוקס. במידה ויימצא כי אכן היה פגם ייצור בצמיגים, אתה תזוכה על הצמיגים באופן יחסי (PRO RATA, כלומר בהתאם לשחיקה של הצמיגים לעומת צמיגים חדשים מאותו דגם) ותוכל לקבל את ההחזר הכספי בפנצ'ריה.

עם זאת, מאחר שמדובר בצמיגים שהורכבו לפני שלוש שנים, הסבירות לכך שהסדקים בדופן הצמיג הם תוצאה של פגם בייצור היא נמוכה מאוד.

פורסם
לצערי אין לכם מידה 215/40 17".

ניתן לבדוק זאת?

לצערי אין לנו כרגע צמיגים במידה הזו במלאי.

הדגם היחיד שאנו מייבאים במידה הזו הוא Toyo Proxes T1R, ומשלוח צפוי להגיע לארץ רק במהלך חודש פברואר.

המחיר צפוי להיות 544 ש"ח לצמיג, כולל פירוק, איזון, הרכבה ומע"מ.

• תוכן חדש...