Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הדגמים הינם משנת 2007:

הסיטרואן זהו דגם SX 1600 אוטומטי בעלת 88 אלף קמ

הגרנדה Active Plus אוט' 1.4 89 אלף קמ

שתיהן טופלו בחברה.

המחיר עבורן עומד באזור ה27K

לעולם לא נהגתי על גיר רובוטי בעל מצמד אחד. כיום אני נוהג על פורד פוקוס רובוטית 2012 בעלת 2 מצמדים. אני חושב שהגיר מעולה.

מעבר לכך ב4 השנים האחרונות נהגתי על פולו אוטומטית . אני מפחד שהשינוי יהיה דרסטי בין המעבר מהרובוטי לאוטומטי.

אשמח לשמוע את דעתם לגבי , צריכת דלק, סטיחות , טיפולים ואחזקת הרכבים הנ"ל.

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

גיר כפול מצמדים מתנהג מבחינת התחושה כמו גיר אוטומט .

גיר עם מצמד אחד יתן לך תחושה של בלימה בכל העברת הילוך כמו בעת העברת הילוך בגיר רגיל.

לגבי הסיטרואן או הפיאט אני מעדיף את הפיאט מניסיון.

פורסם

אלו 2 סוגים שונים של רכבים. הפיאט רכב קצת יותר קטן מהסיטרואן. יתרונו בפשטותו שמתעפיינת בכול חלקיו שתורמות לחיסכון יחסי של דלק, ובהתאת היחסיות השכירות שלו.

מהצד השני יש את הסיטרואן שהוא יותר מתאים למשפחה עם ילד/ים. הרכב מאוד נוח ומאובזר ומפנק ביחס למחיר שאתה מקבל. צריכת הדלק סבירה ביותר. החיסרון, רכב בלי כמעט שוק כך שמאוד יהיה קשה לך למכור אותו.

בהצלחה

• תוכן חדש...