Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לבני יש יום הולדת ביום שלישי הקרוב, הוא בן-9, ורוצה מכונית על שלט, אבל משהו יותר טוב ממה שמוכרים בכל מיני חנויות לצעצועים.

אין לי שום כיוון מה לקנות לו, חשבתי על משהו שיהיה מהיר, אבל גם כושר עבירות סבירה, לא גדול מאוד, ולא קטן מאוד (בין 30-ל-40 ס"מ), ושיהיה לו טווח קליטה טוב, וחייב סוללה חזקה נטענת, ושיהיה אמין ולא עדין מבחינת שברים.

התקציב הוא עד 800 ש"ח, ואני מרחובות, ואיפה ניתן לראות ולקנות חוץ מהאינטרנט, כי אני יכול רק לשלם במזומן, ודי קצר בזמן, לא יכול להזמין ולחכות עד שיגיע חתול בשק.

יש המלצות?

תודה מראש.

פורסם

בטווחים האלה, ובתקציב הזה, כנס לכל חנות צעצועים כמו טוייס אר אס ותבחר איזה מפלצת ממה שיש להם שם.

יש שם כלים נחמדים, אם כי כמובן מדובר עדיין על צעצוע.

אם עסקינן ברכב של אחת החברות המיקצועיות יותר, שתוכל גם לשפר, לתקן ע"י חלקי חילוף, ובכלל רכב מיקצועי יותר שאינו צעצוע,

זה כבר דורש כניסה לחנות תחביבים, והגדלת התקציב, שגם פה השמיים הם הגבול.

החל מ1500 ש"ח לדגם פשוט יחסית ברמת כניסה , עבור בדגמים של 2000-2500 ש"ח, וכלה ברכבים יחסית "מטורפים" במחירים של 3000-4000 ש"ח. הכל חשמלי כמובן, והכל זה דגמים מוכנים להסעה (לא KIT שצריך להוסיף רדיו , סוללות, ומטען).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מצאתי את הצעצוע הזה:

http://www.yambanet.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3694173

מה אפשר להגיד עליו?

הרי זה ברור שאני לא מחפש כלים לתחביבים המקצועיים, אבל עדיין נראה לי שאת הדגם הזה אי אפשר למצוא בחנויות כמו טוייס אר אס או כל חנות צעצועים אחרת, אלה רק בחנויות המתמחים.

האם באמת אין למצוא בחנויות אלו צעצועים בסכום של עד-800 ש"ח?

המכונית הנ"ל נמכרת רק באתר, ואין אפשרות לבוא ולשלם במקום, וזה קצת בעיה.

אם מישהו מכיר חנויות באזור רחובות/ראשל"צ/אשדוד?

פורסם

אני מקווה ששמת לב שהקישור ששלחת זה לדגם 1/18 שזה דגם קטן מאד, בד"כ לשעשועים בתוך הבית...

כי בתמונה היא כמובן נראית מפלצת:lol:

1/8 זה הכלים הגדולים, גם 1/10 זה כלים סבירים בגודל (אם כי לא ענקיים), 1/18..טוב זה כבר הסברתי...

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ברשותך הייתי מציע עוד רעיון למתנה יפה לבן 9 שגם אתה תהנה ממנה מאד :SLOT CARS.

אתה זוכר את הימים שהיינו משחקים עם מכוניות חשמליות על מסלול? נחש מה? זה תחביב ענק, ממש לא זול, עם חברות מיקצועיות

ועם שפע אין סופי של מכוניות מטריפות ומסלולים מטורפים.

אני ממש בימים אלו רוצה להכנס קצת לתחום, ואם אני לא טועה, בקישור שנתתשל ימבנט הם יבואנים של אחת החברות המובילות

שנקראת CARRERA של מכוניות כאלו.

כנס לאתר שנתת, תחת קטגוריית מכוניות על שלט, וגלול למטה עד שתראה את הקופסאות האדומות של CARRERA עם הלוגו של פרארי.

שווה בדיקה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה לכולם, בסוף קניתי את המכונית שבקישור, וביום שלישי הקרוב יסע לאסוף אותה מרמת גן.

מבטיח לעדכן עוד כמה שבועות אם היא שווה את הכסף.

שמתי לב למכוניות על מסלול, אומנם יותר זול, אבל מעדיף שישחק בכל מקום ללא התלות במסלול.

תודה לכולם.

פורסם

היי, תהנה,

אבל שמת לב למה ששלחתי לך לגבי הגודל? כי זה ממש לא 30-40 ס"מ לעניות דעתי, זה כלי יחסית קטן...

שלא תתאכזב.

ואגב, אם כבר, היכן בדיוק כתובת האיסוף העצמי בר"ג של ימבנט? כי אני רוצה משם את המסלול הזה אולי....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ברחוב זבוטינסקי 135, נמצאת חנות בשם "ספיד קונטרול" והאתר מוכר לך את המוצר, ואתה אוסף אותו משם, נאמר לי בהתקשרות עם האתר, שהם פשוט מוכרים יותר בזול מהחנות עצמה.

ולגבי הגודל, זה באורך של 25 ס"מ ורוחב 19 ס"מ, לא רחוק ממה שציפיתי, יש רכבים ענקיים פי 2/3 בחנויות הצעצועים, ועולים פחות מחצי, אבל הרכב הזה מגיע עם צמיגים מגומי, 4*4, ומגיע עד 40 קמ"ש! שזה מה שקנה אותי.

פורסם

לדעתי עשית קניה טובה מאוד ביחס לזמן והתקציב שברשותך , ספיד קונטרול היא חנות שמוכרת גם מוצרים מקצועיים יותר ונוסף לזה המכונית שקנית היא של חברת HIMOTO , חברה שמייצרת גם מכוניות מקצועיות .

מה גם שאם ילך לך חלק סביר להניח שתמצא אחד חלופי באינטרנט (מה שלא קורה בד"כ עם מה שנקנה בחנות צעצועים), אני אמנם לא בטוח שהמכונית תגיע ל40 קמ"ש , אבל זה כן יהיה מהיר יותר מהצעצועים ואם הילד יאהב את זה תוכל ביום הולדת הבא באותו סכום לשדרג אותו למשהו רציני יותר בהזמנה מסין.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...