Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קורולה שמורה ועם פחות מ 100K ק"מ

לאחרונה החלפתי רצועת טיימינג אך משום מה רעש המנוע בנסיעה לא דומה מרגיש משהו אחר

הבנתי שרצועה לא יושבת טוב זה כמו חור באגזוז. חזרתי למוסך ואכן הרצועה נאלצה "לגנוב" שן " המוסכניק טען שכך זה לפעמים. אך עדיין רעש המנוע אינו כתמול.

חזרתי מס פעמים וכל פעם בדק המוסך את הלחץ עם שעון לחץ וצינורית. (טען שזה המחשב רכב הישן שהיה למכוניות )

בנוסף בוצע גם טיפול לרכב אך לא מזמן ראיתי כי חסר שמן גיר ואכן היה חסר הרבה שמן.

מאיפה להתחיל?

מחפש מוסך מקצוען שיוכל לומר לי בוודאות דיאגנוזה לרכב 0ולא במוסך היבואן היקר

פורסם

רצועת הטיימינג צריכה לשבת במדוייק ואסור שתפספס שום שן ולכן אם התופעה החלה לאחר טיפול הטיימינג אז חזור למוסך ודרוש שיסדרו זאת בלי תירוצים מצידם. מה לגבי הסלד? האם הוא יציב במצב סרק? לגבי החוסר בשמן גיר צריך לבדוק שלא ניגרם נזק לגיר. האם המעברים בין ההילןכים חלקים?

פורסם

בהחלט !!! מייד ניגשתי למוסך והוא שינה את הרצועה אך לטענתו ישנם מקרים בהם הסימן ברצועה ועל הטיימינג אינם יושבים "יחד"

ואכן ראיתי גם כן במודד הלחץ כי הסימן על האיזור הירוק והלחץ תקין .

אך עדיין הרעש מהמנוע רק בהילוך DRIVE שונה מלפני החלפת הרצועה . בניוטרל אין הבדל ברעש !!!!

אכן הטורים קצת גבוהים יותר ...

מה לעשות... ואני לא רוצה לפנות למוסך שלי למרות שהוא ישר והגון ובעל המלצות רבות

מחפש מישהו שמכיר את הרכב !!!

הרכב הזה שמור ביותר וחבל לא לשמור עליו

פורסם

הרעש יותר נוטה לרכב מנוע 1000 צליל גבוה המזכיר רכבי פיאט (או שאני הוזה )

האם יש המלצות לגשת למוסך שאתם יודעים שהבחור מקצוען ?

• תוכן חדש...