Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001 ריח גזים חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, יש ברשותי פולו 2001 ידנית

יש לי בעיה מציקה של ריח של גזים שיוצא מהאגזוז משהו לא תקין ומורגש ברמה יחסית סבירה אבל מציקה,

עקב התקלה הומלץ להחליף חישן למדה, החיישן הוחלף ועדיין נשאר ריח, רצוי לציין ששום נורה של גזים לא נדלקה לי בלוח שעונים לפני שהוחלף החלק הריח לא עבר..

עכשיו כמה שאלות אלייכם..

1. האם חיישן למדה צריך לעבור איזה עידכון אחרי הרכבה איפוס משהו?.

2. ממה לדעכתם נובע ריח הגזים החריף..

עוד פרט חשוב.. אין חור באגזוז או משהו

פורסם

אם המוסך הגיע למסקנה שחיישן למדה גורם לתופעה והבעיה לא ניפתרה בהחלפת חיישן חזור למוסך שייפתרו את הבעיה כי שילמת כסף וזה שלא איבחנו נכון את התקלה זו בעיה שלהם.

פורסם
אהלן חברה, יש ברשותי פולו 2001 ידנית

יש לי בעיה מציקה של ריח של גזים שיוצא מהאגזוז משהו לא תקין ומורגש ברמה יחסית סבירה אבל מציקה,

עקב התקלה הומלץ להחליף חישן למדה, החיישן הוחלף ועדיין נשאר ריח, רצוי לציין ששום נורה של גזים לא נדלקה לי בלוח שעונים לפני שהוחלף החלק הריח לא עבר..

עכשיו כמה שאלות אלייכם..

1. האם חיישן למדה צריך לעבור איזה עידכון אחרי הרכבה איפוס משהו?.

2. ממה לדעכתם נובע ריח הגזים החריף..

עוד פרט חשוב.. אין חור באגזוז או משהו

לפני שמחליפים חיישן חמצן צריך לראות מצב, שבו רואים תערובת עשירה של דלק במכשיר 4 גזים, או למשל ברגע שרואים במחשב קוד תקלה..

אם בדקת במחשב וראית במחשב קוד תקלה של חיישן חמצן, תמחק את התקלה וזה ה"עדכון" שצריך לעשות.

בכל מקרה היתי ממליץ לך לבדוק במכשיר 4 גזים ולראות את כל הגזים היוצאים מרכבך, להביא את הנתונים שהבאת לכאן.. ופה אנשים טובים יעזרו לך.

בנוסף שאלה נוספת: האם הריח הוא בנסיעה? בעצירה? ברכב חם? ברכב קר? עם מזגן? בלי ... וכו' תן לנו טיפה עזרה לגביי הריח באיזה מצבים הוא מגיע שיהיה אפשר לעזור.

שיהיה שבוע נהדר לכולנו

פורסם
אם המוסך הגיע למסקנה שחיישן למדה גורם לתופעה והבעיה לא ניפתרה בהחלפת חיישן חזור למוסך שייפתרו את הבעיה כי שילמת כסף וזה שלא איבחנו נכון את התקלה זו בעיה שלהם.

המוסך החליף את החיישן למדה, אבל אם זה ימשיך ככה אני יחליף חצי רכב והתקלה תשאר בגלל זה באתי לשאול..

לפני שמחליפים חיישן חמצן צריך לראות מצב, שבו רואים תערובת עשירה של דלק במכשיר 4 גזים, או למשל ברגע שרואים במחשב קוד תקלה..

אם בדקת במחשב וראית במחשב קוד תקלה של חיישן חמצן, תמחק את התקלה וזה ה"עדכון" שצריך לעשות.

בכל מקרה היתי ממליץ לך לבדוק במכשיר 4 גזים ולראות את כל הגזים היוצאים מרכבך, להביא את הנתונים שהבאת לכאן.. ופה אנשים טובים יעזרו לך.

בנוסף שאלה נוספת: האם הריח הוא בנסיעה? בעצירה? ברכב חם? ברכב קר? עם מזגן? בלי ... וכו' תן לנו טיפה עזרה לגביי הריח באיזה מצבים הוא מגיע שיהיה אפשר לעזור.

שיהיה שבוע נהדר לכולנו

הרכב אכן חובר למחשב שיאבחן את התקלה, לאחר החלפת החיישן הריח פחת, והתקלה שהייתה בסורק נעלמה, אבל.. הריח נשאר.. והוא גובר ברגע שנוסעים באוטו בנוסף לכל זה שעוצרים לאחר נסיעה והרכב עומד כמה שניות בודדות מגיע הריח שוב, אז שוב חיברנו למחשב איפסנו את כל התקלות ושחזרתי אליו היום לבדוק עם עלו תקלות, שום דבר לא עלה אבל הריח נשאר.

האמת שהתייאשתי סתם לבזבז כסף במטרה להחליף חלק חלק ברכב בישביל שהריח הזה פשוט יעלם.

עריכה: שכחתי לציין שבלי עין הרע הרכב לא שותה שמן או משהו, אבל יש תוחשה שהוא שותה דלק שהוא לא צריך לשתות.

פורסם

סורי על הבורות, אבל חורים באגזוז או במעכ הפליטה גורמים לגזים מיותרים לצאת מהאגזוז?

ועל איזה דרך אתה ממליץ לבדוק לסתום את האגזוז ולראות אם יוצא ממקום אחר?

פורסם

הייתי אומר שחורים שגורמים לריח כל כך חריף יהיו גלויים לעין. אם אין לך דרך להסתכל מתחת לאוטו, תגש למכון אגזוזים שיבדקו לך.

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

באיזה סוג מנוע מדובר?

גם אצלנו הייתה תופעה כזו של ריח גזים בחלל הרכב שהיה מתגבר בנסיעה (פולו קלאסיק 2001). הדבר קרה אצלנו לאחר שמישהו נכנס בנו מאחור ועיקם קצת את העסק מאחור.

הפיתרון היה בדיקת איטום ואיטום החלק האחורי של הרכב, דבר שפתר את הבעיה.

תבדוק שהתא מטען אטום כמו שצריך, גומיות שלמות, שהדלת נסגרת יפה ולא יושבת עקום.

תבדוק מה קורה מתחת לגלגל הרזרבי- יש שם מתחת לגלגל הרזרבי מספר "פקקים" מגומי שאוטמים פתחים בפח הרכב עצמו. מספיק שאחד מהם לא יושב במקום כמו שצריך ואתה נחנק מהגזים.

אם חסר פקק/ לא יושב טוב- תצטרך לאטום אותו.

אצלנו הבעיה הייתה פקק כזה שהיה פתוח ממש טיפה (כנראה שנפתח במהלך עבודת הפחחות). לחיצה עליו והחזרתו למקום פתרה את הבעיה.

תעדכן אם ישנה התפתחות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
באיזה סוג מנוע מדובר?

גם אצלנו הייתה תופעה כזו של ריח גזים בחלל הרכב שהיה מתגבר בנסיעה (פולו קלאסיק 2001). הדבר קרה אצלנו לאחר שמישהו נכנס בנו מאחור ועיקם קצת את העסק מאחור.

הפיתרון היה בדיקת איטום ואיטום החלק האחורי של הרכב, דבר שפתר את הבעיה.

תבדוק שהתא מטען אטום כמו שצריך, גומיות שלמות, שהדלת נסגרת יפה ולא יושבת עקום.

תבדוק מה קורה מתחת לגלגל הרזרבי- יש שם מתחת לגלגל הרזרבי מספר "פקקים" מגומי שאוטמים פתחים בפח הרכב עצמו. מספיק שאחד מהם לא יושב במקום כמו שצריך ואתה נחנק מהגזים.

אם חסר פקק/ לא יושב טוב- תצטרך לאטום אותו.

אצלנו הבעיה הייתה פקק כזה שהיה פתוח ממש טיפה (כנראה שנפתח במהלך עבודת הפחחות). לחיצה עליו והחזרתו למקום פתרה את הבעיה.

תעדכן אם ישנה התפתחות.

הריח לא מגיע מתוך הרכב אלא מהאגזוז ובתוך הרכב אין ריח, שיוצאים או פותחים חלון יש ניחוחות של גזים

פורסם

עדיין לא ציינת באיזה מנוע מדובר.

אם זה מנוע דיזל- אז כן, זה המצב, ויש ריח מורגש בהחלט כשעומדים במקום ונמצאים מחוץ לרכב או כשהחלונות פתוחים.

אבל הריח עצמו לא מריח שרוף כמו שמן שרוף או משהו כזה. אלא ריח גזים שאופייני למנועי דיזל של VAG.

פורסם

הבנתי.

במקרה שלך אני באמת לא יודע מה לומר לך, שכן אין לי נסיון עם ריחות ממנועי בנזין, לפחות לא שאני זוכר.

שקלת לפנות למוסך רון לצורך האבחון?

• תוכן חדש...