Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופציות בינאריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא השקעה, זה הימור. אני מעורב, בין היתר, בכמה מותגים של בינאריות ועצתי לך היא - אם בא לך להרגיש בקזינו בלי לצאת מהבית, תפאדל. אחרת, תמלא טוטו\ווינר.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

יצא לי לשחק בזה כמה פעמים, הכפלתי את הכסף שהשקעתי פי 14 בלילה אחד, ואז הבנתי שזה ממש חרטא, וכדאי להתרחק מזה כמו מאש. אם שוק ההון מעניין אותך, תברר על מסחר במניות או מט"ח, כי האופציות בינאריות זה רמאות אחת גדולה, הגרפים שמוצגים שאתרים לא אמיתיים, והאתר הרבה פעמים ממציא "תקלה" כשאתה נותן הימור שהולך לזכות.

ממליץ לא להתקרב.

פורסם

קזינו לחלוטין.

רק שבניגוד לקזינו כאן אתה לא יודע אפילו מה הסיכויים...

גם מסחר רגיל במט"ח זה קזינו.

לבנאדם רגיל שהעבודה שלו היא לא אנליסט בשוק ההון יש רק חסרונות מול הכרישים שפועלים בשוק הזה.

מסחר יומי במניות זה עוד איכשהו הגיוני אבל גם זה לדעתי לא מיועד לבנאדם הרגיל.

אני מחשיב את עצמי יחסית מבין בכלכלה ואני לא מתקרב לזה. משקיע בעיקר בתעודות סל לטווח ארוך (שנמדד בחודשים או בשנים).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כנס לאחד מאתרי ההימורים הגדולים ותקבל יחסים טובים יותר משל הווינר פה בארץ.

מה גם שאף אחד לא יעקוץ אותך כמו באתרי האופציות הבינאריות (חפש בגוגל ובתוכניות תחקירים סיפורי זוועה).

בקיצור, כמו שכבר המליצו לך תתרחק מהתחום כמו מאש.

אם אתה רוצה להשקיע את הכסף - תזרים אותו לנכס בעל ערך אמיתי כמו נדל"ן או בורסה.

• תוכן חדש...