Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו שרייד 99 ידנית.

לאחרונה כחלק מהכנה לטסט החלפתי שני צמיגים קדמיים ותפוחי הגה. הרכב עבר טסט.

יצא לי לנסוע בכביש 6, וכשעברתי את ה130 קמ"ש(מדוד עם GPS, לא לפי שעון המהירות ברכב) יש רעידות נוראיות בהגה, כמו גם בכל הרכב.

מה יכולה להיות הבעיה? איזון גלגלים[למרות שבוצע בעת החלפת הצמיגים, במכון חושי בחיפה] ?

יכול להיות שפשוט הרכב ישן ולא מומלץ להגיע איתו למהירויות שכאלה?

פורסם

התחלת לתת בגז אסף...:) רעידות במהירויות שכאלה ניגרמות בדרך כלל מחוסר איזון בגלגלים. גם אם בוצע איזון בהחלפת צמיגים אני ממליץ שוב לבדוק זאת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז היום ניגשתי לצמיגאי שבעבר הייתה לי איתו חוויה מאוד טובה, והוא גם די מומלץ פה בפורום - צמיגי תמר בקריית חיים.

הצמיגים הקדמיים לא היו מאוזנים - הייתה סטייה של 50% בשניהם.

מילה טובה מגיעה לצמיגי תמר שוב- הוא בדק לי את כל ארבעת הצמיגים ולקח כסף רק על מה שהוא איזן, 20 ש"ח לצמיג ו40 ש"ח סה"כ.

ומילה מאוד רעה למוסך חושי בצ'ק פוסט, שאצלו הרכבתי את הצמיגים - והוא לא ביצע את האיזון כמו שצריך. לא ברור לי אם העובד שביצע לי את ההחלפה אחראי לכך, או שאולי המכונה אצלו דפוקה - בכל מקרה זה לא אומר טובות על העסק ולשם אני לא אתקרב יותר.

פורסם
אז היום ניגשתי לצמיגאי שבעבר הייתה לי איתו חוויה מאוד טובה, והוא גם די מומלץ פה בפורום - צמיגי תמר בקריית חיים.

הצמיגים הקדמיים לא היו מאוזנים - הייתה סטייה של 50% בשניהם.

מילה טובה מגיעה לצמיגי תמר שוב- הוא בדק לי את כל ארבעת הצמיגים ולקח כסף רק על מה שהוא איזן, 20 ש"ח לצמיג ו40 ש"ח סה"כ.

ומילה מאוד רעה למוסך חושי בצ'ק פוסט, שאצלו הרכבתי את הצמיגים - והוא לא ביצע את האיזון כמו שצריך. לא ברור לי אם העובד שביצע לי את ההחלפה אחראי לכך, או שאולי המכונה אצלו דפוקה - בכל מקרה זה לא אומר טובות על העסק ולשם אני לא אתקרב יותר.

אסף יקירי חבל סתם לתת ביקורת שלילית כך בפומבי על עסק כזה שאני אישית מכיר אותם ואומר לך שהם מקצוענים,קורה לפעמים שמשקולת נופלת לאחר האיזון ולכן נגרמות הרעידות,חבל שלא חזרתה שוב להעיר את צומת לבם,תאמין לי לא היו עוזבים אותך עד שתצא מרוצה

שבוע טוב

• תוכן חדש...