Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואו - אני בדיוק צריך לקנות משהו דומה כי השלטים אצלי הפסיקו לעבוד.

האשכול הזה מאד עזר לי !!!

אני חושב להזמין את אותה מערכת רק שראיתי את המשפט הבא ולא ברור לי מה המשמעות שלו

NOTE: This item do not support cars with CANBUS SYSTEM.

הרכב שלי - סוזוקי בלנו 98, אני חושב שאין לו CANBUS אבל לא בטוח, מתנצל על הניצול של האשכול אבל מישהו יודע אם זה יתאים לרכב שלי ?

פורסם

טוב yonibagi אני חייב להגיד שהאשכול הזה שלך עזר לי המון.

אחרי שהשלטים של הבלנו שלי הפסיקו לעבוד, אני דוחה כבר 3 שנים את העניין של תיקון הנעילה החשמלית, רק בגלל שאני מתבאס לשלם 400-500 שקל על השטות הזו.

הזמנתי מערכת כמו שלך היום - 46 שקל, מדהים.

בינתיים אני יכול לשתף לך סרטוניי הדרכה מיוטיוב שמסביר לא רע איך להתחבר לנעילה המרכזית ואיך לאפיין תקלות.

אני אנסה לחפש במדריך הטכני של הרכב שלי את השרטוטים של מערכת החשמל, גם זה יכול לעזור.

יותר מאוחר אני אבדוק איך זה מותקן אצלי ....

אנסה לעזור לך (ולי) בכל דרך.

תודה !

פורסם

א. אני ממש שמח שמצאת עניין באשכול וזה עוזר לך. זה דבר כ"כ בסיסי וקל. אני מתפלא למה אין מדריך מסודר לדבר הזה.

ב. אין לי מושג מה זה "קנבוס".

ג. אם הזמנת מערכת שלטים כמו שלי אז יש לך למה לצפות. שלטים עם צבע של מתכת נקייה, ממש יפים!! עוזר במכירת הרכב, נותן תחושה של יוקרה.

ד. העקיצה הגדולה זו ההרגשה הנפלאה!! הלכתי לכמה מתקינים והם דרשו 300-350 ש"ח עם שלטים שחורים מגעילים ופשוטים ופה אתה יוצא עם סיפור של 50 ש"ח גג!

עדיין אשמח לתשובות על השאלות האחרונות שלי.

תודה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אתה צריך לפרק את הפלסטיקים מתחת להגה ולזהות עם טסטר את האיתותים ולחבר לחוט איתותים שיוצא מהמוח. אחד לכל צד .

בדיוק מה שעשיתי, זיהיתי את חוט האיתותים שמגיע מהרכב, וידאתי עם טסטר שהוא מקבל מתח לסירוגין בזמן האיתות, חיברתי אליו את יציאות האיתות מהמערכת של השלט, וזה לא עובד.

פורסם

בדקתי מתחים גם במערכת החדשה, וראיתי 12 וולט לפי הקצב של האיתות, וגם בחוט שמצאתי ברכב, אני מקבל 12 וולט בזמן האיתות לפי הקצב.

אני בטוח מפספס משהו כאן כי זה לא עובד.

• תוכן חדש...