Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני נהג חדש כבר כמה חודשים על הכביש, ויש לי קטע שאני לא מצליח להשתפר בו.

באופן כללי, קשה לי להסתכל רחוק, במקומות שאני מכיר אז אני מסתדר, אבל בהרבה מקומות חדשים שאני לא נוסע שם הרבה, שם זה בעייתי ואפילו יש הרגשה שהנסיעה שלי שם מסוכנת.

לדוגמא, זה בא לידי ביטוי במיוחד כשיש שני נתיבים - שמשתלבים לאחד בהמשך, יוצא שברוב הפעמים אני שם לב לזה ממש רק במטרים האחורנים.

איזה טיפ אתם יכולים לתת לי מנסיונכם על מנת לפענח יותר טוב את הכביש? אני מרגיש שבזה אני צריך להשתפר על מנת לנהוג באופן ביטחותי יותר... :?:

פורסם

שים לב לשלטים שמורים על זה, שים לב בעיר שיש לפעמים על הנתיב שעומד להגמר סימון כביש שמורה לעבור לנתיב השני.

בנהיגה אתה תמיד חייב להסתכל גם רחוק, אחרת השתלבות לנתיב השני תהיה הבעיה הקטנה ביותר שלך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כל פעם שאתה עובר נתיב לא משנה ימינה או שמאל תזיז את הראש גם תראה באמת פנוי, מנסיון מאוד עוזר.

ותקנה מראה אחורית יותר גדולה ולא הסטנדרטית של הרכב.

מקס.

פורסם
תקנה מראה אחורית יותר גדולה ולא הסטנדרטית של הרכב

ממש לא!!!!

והנה למה לא ואיך כן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• ספונסר פורום
פורסם
אהלן

אני נהג חדש כבר כמה חודשים על הכביש, ויש לי קטע שאני לא מצליח להשתפר בו.

באופן כללי, קשה לי להסתכל רחוק, במקומות שאני מכיר אז אני מסתדר, אבל בהרבה מקומות חדשים שאני לא נוסע שם הרבה, שם זה בעייתי ואפילו יש הרגשה שהנסיעה שלי שם מסוכנת.

לדוגמא, זה בא לידי ביטוי במיוחד כשיש שני נתיבים - שמשתלבים לאחד בהמשך, יוצא שברוב הפעמים אני שם לב לזה ממש רק במטרים האחורנים.

איזה טיפ אתם יכולים לתת לי מנסיונכם על מנת לפענח יותר טוב את הכביש? אני מרגיש שבזה אני צריך להשתפר על מנת לנהוג באופן ביטחותי יותר... :?:

קדם כל טוב שאתה מודע לבעיה שיש לך - זה כבר חצי פתרון.

קבל תרגול פשוט, שאמור להפוך לחלק מהנהיגה שלך לכל החיים -

בזמן נהיגה (במיוחד בתוך תנועה צפופה), תתרגל את עצמך בשינוי נקודת הפוקוס שלך על הכביש. במילים אחרות, תרגל במודע הרמה של העיניים (לנקודה רחוקה יותר על הכביש ) ואז חזרה לנקודה ה"רגילה", שהיא מן הסתם אל הרכב שלפניך.

דמיין לעצמך שאתה כמו רדאר שסורק את הכביש - רחוק-קרוב-רחוק- קרוב וכן הלאה. הרבה פעמים ההפתעה שאתה מתאר נובעת מזה שהמבט נתקע בנקודה מסוימת קדימה, ורק שינוי יזום שלך ישחרר אותך מהפתעות.

הקצב צריך להיות נינוח, כזה שלא ישגע אותך אלא יתן לך תמונה מלאה יותר של מה קורה הרחק לפניך (מספר מכוניות קדימה), וכך אתה משפר את סיכוייך לראות כל שינוי בתנועה מוקדם יותר.

סע בשלום!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...