Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רכשתי אוטם ו ווקס של מנזרנה

יש לנו רכב חדש יחסית חודשיים על הכביש צבע לבן פנינה

מה אני צריך ליישם קודם את האוטם או את הווקס ?

כמובן אחרי שטיפה טובה

תודה מראש לעונים

על הבקבוקים לא מופיע סדר הפעולות :|

תמונה.JPG

פורסם

לא מבין מדוע ליישם את שניהים, אבל אם אתה ממש מתעקש ליישם את שניהם קודם אוטם ולאחר מכן הוקס. שים לב שלא תקבל מזה יותר מדי אם בכלל...

פורסם

בדעה של קודמי.

השינוי והערך המוסף שאתה תקבל מיישום הווקס על האוטם הזה יהיה אפסי , לא מורגש כמעט.

פסיכולוגית אולי.

האוטם הזה יספק לך לבדו את כל מה שאתה צריך מבחינת הגנה וגלוס.

דעתי? אם יש לך אופציה להחזיר את הווקס ולהזדכות עליו, עשה זאת.

אם אתה מתעקש על עוד הגנה ו-ווקס, הייתי ממליץ לך ווקס מהיר כלשהו בתרסיס, להשתמש בו אחת לכמה שטיפות.

עדיף.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה על התגובות

קראתי גם אתמול מה שמצאתי כאן על ההבדל בחומרים

ואני עדיין לא מבין אם פעולתם זהה (האחד סינתטי והשני לא )

למה הם נמכרים כסט ?

פורסם

ההבדל בין אוטם צבע לבין ואקס הוא בהרכב החומרים ובמטרת השימוש.

אוטם צבע (איכותי במקרה שלך) תפקידו להגן על הצבע מפני פגעי מזג האויר ורעות אחרות.אוטם צבע מתאפיין בעמידות גבוהה לעומת ואקס.אוטמי צבע איכותיים יודעים לספק גם רמת ברק מספקת.

ואקס תפקידו העיקרי הוא לספק ברק בראש ובראשונה והאיכותיים יודעים לספק הגנה טובה אך לא טובה כמו של אוטם הצבע.

סדר הפעולות הוא אוטם צבע ולאחר מכן ואקס.

הכנת הצבע (פסטלינה,פוליש אם צריך) חשובה לאיכות ה"חיבור" של אוטם הצבע/ואקס לצבע הרכב.

בהצלחה,שלומי.

פורסם
תודה על התגובות

קראתי גם אתמול מה שמצאתי כאן על ההבדל בחומרים

ואני עדיין לא מבין אם פעולתם זהה (האחד סינתטי והשני לא )

למה הם נמכרים כסט ?

הם נמכרים כסט כי ככה זה יותר משתלם למי שמכר לך את שניהם.

בודדים האנשים שמורחים ווקס לאחר אטימה עם PL.

"יאללה בירי".

פורסם
הם נמכרים כסט כי ככה זה יותר משתלם למי שמכר לך את שניהם.

בודדים האנשים שמורחים ווקס לאחר אטימה עם PL.

+1

מצטרף לדעה של קודמי :-D

אם אתה לא יכול להזדכות עליו כי נקנה בסט אתה יכול לפרסם את המוצר בפוסט היעודי לכך (דביק בראש העמוד בפורום דיטיילינג) כך או כך, קשה להבין מדוע לקנות את שניהם ביחד... לדעתי אוטם יספק אותך מעל ומעבר!

פורסם

אוטם צבע ברמה נקודה

אני משתמש בוא כבר חצי שנה וכמעט שום ווקס לא הצליח להתעלות על היכולות של החומר הזה

למרות שבפעם האחרונה ששעמם לי עשיתי ניסוי שהמטרה הייתה לשפר תוצאה שהאוטם הזה נותן

הניסוי התחיל בפלסטלינה עבר לשניי ידיים מונזה אוטם יד עדינה של CG V07 ולבסוף Dodo Juice Light Fantastic

נשברתי באותו היום אבל אני אהבתי מאוד את התוצאה הצבע קיבל חמימות אומנם השינוי היה קטן אבל היה שינוי לטובה

לדעתי אל תחזיר או תמכור את החומר תמיד יש לזה שימוש אחת לכמה שטיפות אתה יכול להעביר יד בכייף

למרות שיש לי את האוטם קניתי את הווקס הזה האמת מתוך סקרנות אני מאוד אוהב את המוצרים של מנזרנה

מת שיגיעה כבר

אגב מקווה שקנית הרבה מגבות וכמה אפליקטור טובים

הרכב שלך חדש אז אני רוצה להאמין שלא יהיה צורך בפוליש אבל ממליץ לך בחום להשקיע טוב טוב בשלב הפלסטלינה

בהצלחה ותתחדש קנית מוצרים מעולים

פורסם
אפשר לשאול איפה קנית את שני החומרים יחד כסט?

באוטוסטור

לפני כחודשיים +/-

לגבי הפלסטלינה כמה היא אפקטיבית על רכב בין חודשיים

ובכלל מה מומלץ איזה סוג/חברה (לינק היה עוזר מאד )?

ראיתי באתר כמה תהליכים שאנשים צילמו יש גם צורך בחומר שמחליק את הפלסטלינה ?

מה זה נוזל עם סבון או איזה חומר ייעודי ?

תודה לעונים חדש בתחום מנסה ללמוד :?

פורסם

עד שהרכב מגיע לארץ הוא עובר דרך מספיק ארוכה שתגרום לו לספוח אליו מזהמים כאלה ואחרים.

אז אכן מומלץ לבצע פלסטלינה.

איזה פלסטלינה מומלצת? חפש את הפלסטלינה הכי זולה שתוכל למצוא באיביי, ממוכר אמין, היא תעשה את העבודה בצורה מעולה.

לסיכוך, מים + שמפו, אם יש לך onr , הכי טוב.

אבל גם שמפו פשוט יכול לעשות את העבודה.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...