Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חיפשתי, לפי מה שהוסבר לי, הואיל ופעולה כזו אינה חוקית בארה"ב. לא תמצא תוכנה כזו לאייפון.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לשיחות יוצאות אין בעיה, ואפליקציה כמו "שירות.נט" תעשה את העבודה.

לגבי שיחות נכנסות זו כבר יותר בעיה. יש אפליקציות שעושות את זה, אבל לא אוטומטית ובצורה קצת מסורבלת:

אתה פותח את האפליקציה במהלך שיחה - היא מתקשרת אליך בממתינה, ואז אתה עונה לה ועושה "מזג שיחות". ההקלאה נשמרת ברשת.

לא אידיאלי, אבל באייפון - זה הכי טוב שתקבל.

פורסם

אם האייפון שלך פרוץ, ותחפש מספיק, אתה תמצא.

כשהאייפון שלי היה פרוץ הייתה אפליקציה שהועלתה לסידיה ועשתה את העבודה, התווסף כפתור אדום לממשק של האייפון ובמהלך שיחה כשלוחצים היה מתחיל להקליט, בסיום ההקלטה הייתה נשמרת על המכשיר והיה גם אופציה להעביר אותה ישירות למייל.

האפליקציה ירדה מהשרת אחרי כמה שעות, אבל הצלחתי להוריד אותה מסורסים אחרים.

לצערי אני לא זוכר איך קוראים לה.

• תוכן חדש...