Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תא הנוסעים פחות איכותי מתא הנוסעים של המתחרות וגם הביצועים לא מלהיבים. אבל מצד שני, זה רכב טיפוסי מאוד לסוזוקי ואם הייתה לך סוזוקי בעבר אתה מיד תרגיש בבית. פשוט, אך יעיל ושימושי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היבואן מתמחר 130K כמקובל בסיגמנט לגירסת הגיר הרציף 2X4 אך ביצועי הרכב נחותים מהמקובל.

זאת עם ה"תוספות" שמגיעות כסטנדרט או כ"מתנות"ברכבים אחרים בסיגמנט.

לא אטרקטיבי בעליל.:roll:

פורסם

היום הייתי בסוכנות סוזוקי בתל אביב כדי להתרשם מהרכב .

האוטו מרשים , מרווח ומאובזר .

הישיבה גבוהה ובקצור נראה טוב.

לא קניתי אותו היות ורק בסוכנות גיליתי שהקרוסאובר הושק אך לפני חודשיים בעולם .

אני לא מוכן להיות שפן ניסיונות לרכב עם חבלי לידה .

בלי קשר , ברשותי שני כלי רכב של החברה ואמינות היא הדבר הראשון שקיים באוטו .

פורסם

ככל שאני רואה יותר את הקרוסאובר של סוזוקי בכביש אני משתכנע שבקרוב תגיע מתיחת פנים.

החזית של האוטו המשתפלת מטה, מכוערת ברמות. יש תחושה שהם שכרו את המעצב של סאנגיונג שעשה סקיצות של האקטיון והרודיוס , ובטעות שלח במייל לייצור עם הכותרת "גירסא סופית".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לאקטיון החדש יש דווקא חזית נחמדה מאוד:

attachment.php?attachmentid=363052&stc=1&d=1385723253

ולגבי הסוזוקי? תתפלא לשמוע אבל כנראה שסוזוקי דווקא כן הולכים להמשיך עם הקו הנכוחי. ע"ע סוזוקי אלטו קונספט שנחשפה ממש לא מזמן.

DSC_0915.JPG

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דיסקו - סוזוקי מעולם לא הצטיינה בעיצוב (חוץ מאשר, אולי, האלטו והסויפט). הליאנה יתה אחד הברוזונים המכוערים ביותר על הכביש, ומחליפתה, ה-SX4, מהוה שיפור אבל לא מהפיכה. ועדיין המכוניות נמכרות היטב. כנראה שהן מציעות תמורה טובה למחיר.

ד"א - לטעמי גם ה-S-קרוסאובר לא מכוערת, אבל על טעם וריח אין להתוכח. ונדמה לי שאתה בדרך כלל מתעניין בסגמנטים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...