Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירותי אריזה והובלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מחפש המלצה על חברת הובלה ואריזה עבור קרובת משפחה שמצבה הבריאותי ובעקבות כך הנפשי גם מונע ממנה לארוז את חפציה לבד.

צריך שיבואו אליה הביתה. יארזו הכל, ויעבירו לדירה החדשה.

כמובן שרצוי עם המלצה ואפילו קשר כלשהו יתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

מה זה תברר? אתה עברת איתו דירה? הוא עשה לך אריזה של התכולה?

מובילים לא חסר. אני מחפש כאלה שאורזים ומישהו התנסה איתם.

פורסם

לי אישית לפני כ 6 שנים,לעוד 3חברים גם ארז והוביל, תברר איתו אם הוא עוד מתעסק באריזה או רק הובלה,פעם אחרונה שהוא העביר לחבר הייתה לפני שנתיים בערך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

חברות הרילוקיישן הגדולות תוכלנה לעשות את העבודה מהר וביעילות אבל במחיר גבוה. אני יכול להמליץ מנסיון על אוקיינוס (ארזו והעבירו את חפציי לחו"ל בזמנו) ושמעתי דברים טובים גם על גלובוס, אך ישנם מספר שחקנים נוספים בתחום.

לגבי מובילים קטנים שיכולים לעשות את אותו הדבר באופן אמין ועם ביטוח אין לי לצערי המלצות.

פורסם

אני מוכן להגיע עם עוד 2 חברים לעשות את זה בחינם, רק צריך לדאוג לחומרים ולרכב מתאים.

אם אתה מעוניין תפנה אלי בפרטי.

פורסם

תודה, חמוד. מדובר בדופלקס של 200 מטר. אתה עדיין בעניין? :-D

האמת גם אני לפעמים עושה בשביל אנשים דברים בחינם. בשביל קארמה. אבל מה שהכי יפה בחינם הזה, זה שאתה לא מחוייב.

הפעם אני מוכן ורוצה לשלם, אבל רוצה גם תמורה ולדרוש.

אני אבדוק עם המוביל למעלה. תודה.

פורסם
תודה, חמוד. מדובר בדופלקס של 200 מטר. אתה עדיין בעניין? :-D

האמת גם אני לפעמים עושה בשביל אנשים דברים בחינם. בשביל קארמה. אבל מה שהכי יפה בחינם הזה, זה שאתה לא מחוייב.

הפעם אני מוכן ורוצה לשלם, אבל רוצה גם תמורה ולדרוש.

אני אבדוק עם המוביל למעלה. תודה.

בכל זאת אין לי בעיה, אם תדאג לנו להסעה הלוך חזור ולכלי רכב להעביר הכל אנחנו נעשה את זה בשמחה.

אם יש בעיה של כסף אני יכול לברר עם אבא של חבר שיש לו רכב מסחרי ארוך וזה יעשה בחינם אבל בהתאם לזמנים שלו.

תפנה אלי בפרטי.

• תוכן חדש...