Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל חשמל אמריקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות כבל חשמל רגיל ( כניסה למוצר החשמלי בצורת משקפיים ויציאה שנראת כמו שני קווים מקבילים)

פיניתי לחנות ( אייס / home canter) נאמר לי שאין להם ויש רק בחנויות מתמחות .

משהו מכיר חנות באיזור פ״ת /יהוד / אור יהודה /קריית אונו

תודה רבה

הכול יהיה בסדר

פורסם

השנאי עצמו אמור להיות בעל פינים של שקע אירופי (וישראלי, הדגם הקרוי שקע C) וחורים של שקע אמריקאי (דגם A)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בכבל המוכר כ"כבל שמיניה" וניתן להשיגו בכל חנות לצרכי חשמל ובהרבה חנויות המוכרות גדג'טים, כמובן עם תקע אירופי בקצהו.

עם זאת שים לב למתח הכיסה של הציוד שברשותך - האם הוא מתאים ל-220 וולט המסופק בישראל או רק ל-110 וולט האמריקאי, ומחייב שנאי להפחתת המתח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפ"ת יש לפחות 3 חנויות שתמצא בהם את הכבל (כמו שנאמר, זה כבל נפוץ לפחות כמו שפשפת בטירונות קרבית):

"קיט" בחיים עוזר.

"חשמל ליאור" בשטמפפר.

ו"ניסן אלקטרוניקה" באיכילוב.

וכמו שנאמר, אל תשכח לבדוק שהמוצר שלך מסוגל לקבל 230V.

אם בכל זאת לא תמצא, אתה מוזמן לקפוץ אלי ואני אתן לך אחד.

פורסם

EBAY מלאה במתאמים ומפצלים במחירים מצחיקים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...