Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב מיני/ סופר מיני בתקציב של עד 35K (עם אפשרות למתוח לאזור ה 40K).

רוב הנסיעות ברכב יתבצעו לבד או עם אדם אחד נוסף, נסיעות עירוניות בעיקר (מהקריות לחיפה). הנסיעה היחידה הצפויה בכביש מהיר היא בכביש 22.

אין לי בעיה עם רכב ידני.

אני מעוניין ברכב חדש יחסית- נאמר משנת 2006 והלאה.

מבחינת מיני אני לא בטוח שהן הספיקו להתיישן מספיק על מנת להיכנס לתקציב. חשבתי על פיאט גרנדה פונטו אבל נראה שהגרסה הידנית (שנכנסת לתקציב) מגיעה רק עם המנוע הקטן- קצת חושש מעגלתיות. חשבתי גם על רנו קליאו 3.

אודה לכל עזרה או עצות שתוכלו לתת.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בכזה תקציב יש לך את הפיאט פנדה,לנסיעה בכביש הזה היא תיהיה בסדר גמור,הרכב מאוד חסכוני ואמין.

הקליאו תהיה יותר זריזה,מרווחת ובטיחותית,המחיר שלה בהחלט קורץ,הגיר זאת נקודת החולשה שלה,לא שיא האמינות,אבל אם אין בעיה עם רכב ידני,רכב מיני כמו הפנדה יתאים,תבצע נסיעת מבחן וכך תיראה אם מתאים לך הכוח,לי בכביש הזה בהחלט מספיק 100-110 בלי בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא מיושנת, כי זה רכב שהגיע לאוויר העולם ב-2003.

מצד שני, רכב אמין מאוד (יש כאלה ששירתו בחברות השכרה והגיעו תוך 3 שנים ל-100-120 אלף ק"מ בלי ציוץ).

כמו כן, בגירסת 69 כ"ס שהתחילה ב-2011 הרכב גם מאוד זריז, בנוסף לחסכוני.

יש גם מחשב דרך, מד טורים, שליטה על שני החלונות הקדמיים, 4 חלונות רגילים (ולא חרכי ירי כמו באלטו, למשל).

לא יכול לומר לך שזה ספרטני יחסית למחיר הרכב והסגמנט באופן כללי.

לי אישית יש אחת כזו משנתון 2011, ואני מאוד מרוצה, בתקציב שלך לדעתי כבר אפשר לקנות אחת שנולדה בתחילת 2012. ממליץ לך לבדוק - תהייה לך גם שנה נוספת של אחריות.

פורסם

לי יש כזאת כבר 2.5 שנים,מאוד מרוצה,חסכונית ואמינה,אני לא חושב שתרגיש בה משהו מיושן,כמו שהחבר בתגובה מעלי יש בה את כול מה שאתה צריך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...