Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כמעט סרטונים עדיין, ראיתי את זה

התרשמתי בטירוף האמת ... חוץ מLFS שיצא מהאף כבר, לא היה שום סימולטור טוב לדריפטינג... זה נראה אפילו יותר טוב מLFS, אבל צריך לנסות.

פורסם

Assetto Corsa התחיל לצאת, למעשה :lol:

המשחק עוד לא גמור, ובשביל לא לאכזב יותר מדי את ההמון הזועם המפתחים שיחררו ביום שישי גירסה חלקית מאוד. בינתיים יש בה רק כמה מכוניות וכמה מסלולים, אין אפשרות למשחק ברשת ואין אפשרות להתחרות נגד המחשב -- הנהג לבד על המסלול. כל שבועיים יהיה עדכון למשחק עם פיצ'רים חדשים (ותיקוני באגים, במידת הצורך). המשחק נמכר כרגע בהנחה, לא ברור לי בדיוק עד מתי.

לצערי אין לי כרגע מחשב שיכול להריץ את המשחק. התגובות שראיתי ברשת חיוביות מאוד ברובן.

עוד פרטים, למי שמתעניין.

פורסם

אני לא מבין איך הוא שולט כל כך מושלם בסרטון ששלחתי. אני חושב שזה איזה מישהו שהששתף בפיתוח של המשחק ויש לו מאות שעות נהיגה בו.

ניסיתי לשחק עם הבמוו בסרטון ואחת חלשה יותר, וברגע שהרכב מתיישר מהדריפט, הוא עושה את זה פשוט ממש בפתאומיות ואי אפשר לצפות את זה אלא אם מכירים טוב את המשחק, לא משנה אם אתם דריפטרים יפנים מהמציאות. מה גם שזה דורש להגדיר את ההגה על 540 מעלות כדי לשלוט מספיק מהר בזה, בLFS הסתדרתי בכיף עם 900.

פורסם

שיחקנו בו רבות וזה היה מרענן ומהנה.

התגובות טובות וההרגשה טובה.

לדעתי LFS קצת יותר טוב

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...