Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן,

כשהאוטו קר, לפעמים כשאני בולם המנוע מתכבה, כאילו הוא לא מספיק להוציא את ההילוך או משהו כזה.

דבר נוסף, זה כשאני מאט עד למהירות שהיא קרובה לעצירה אבל לא עצירה מלאה ואז מאיץ, לוקח לואיזה שנייה וחצי להכניס את ההילוך ואז יוצא מצב שההילוך נכנס כשהמנוע כבר בסל"ד גבוה מה שגורם לדפיקה בתיבה ששומעים.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?

פורסם
עבור על כל הצנרות וואקום ואויר ותראה שאין משיכות אויר. אל תשכח לבדוק את הצינור שהולך מהמגבר בלם לסעפת היניקה.

אני לא מוסכניק

פורסם

גיר עם רגישות מאוד גבוהה,

כמה נסעת ומתי החלפת שמן גיר לאחרונה?

אצלי בהילוך שני יש מכות קטנות בירידה מ 3 או החלקה ככל הנראה מהילוך שני לשלישי.

קורה כשהשמן חם דווקא פחות כשהוא קר.

אותו הרכב אגב סופר לנסר 97 אוטומטית.

נ.ב ממליץ מאוד לשים קולר גיר. עלות נמוכה של 500-600 ש"ח ומאריך את חיי הגיר.

Opel Adam S 2017

פורסם
בדיקת מפלס כשהמנוע מונע והגיר בניוטראל.

בדקתי היום את שמן הגיר אחרי נסיעה של 20 דקות, כשהמנוע מונע ובניוטרל. זה היה בדיוק על הקו המינימום של HOT

אני מקווה מאוד שזאת הבעייה ולא משהו רציני יותר.

מישהו יודע איפה ממלאים שמן גיר ברכב הזה?

פורסם

מאיפה שהוצאת את המדיד, רצוי סינטטי מלא לגירים של מיצובישי שמן של ינודאי יתאים או כל שמן עם תקן sp3.

גם כן רצוי לעשות החלפה ע"י פתיחת בורג הריקון. גש למכון גירים עם אינך יודע להחליף בעצמך

פורסם
מאיפה שהוצאת את המדיד, רצוי סינטטי מלא לגירים של מיצובישי שמן של ינודאי יתאים או כל שמן עם תקן sp3.

גם כן רצוי לעשות החלפה ע"י פתיחת בורג הריקון. גש למכון גירים עם אינך יודע להחליף בעצמך

המדיד נמצא רחוק... אני לא אגיע לשם עם פחית שמן.... טוב נראה לי אני אלך כבר למוסך שיוסיפו לי

פורסם
זה לא בעיה תשיג צינור שקוף בעובי המתאים ותחתוך בקבוק או משהו ותחבר בניהם ככה גם עושים ברוב המוסכים

בסדר גם ככה הם גובים בדבר כזה רק על המחיר של השמן עצמו אז מה זה משנה...

• תוכן חדש...