Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש אוטו סוזוקי בלאנו אוטומטי שנת 2000 נפח מנוע 1600 סמ"ק.

הוא נסע 670 ק"מ עם 43 ליטר דלק = 15.5 ק"מ לליטר.

לפני הנסיעה הוא החליף צמיגים חדשים עם מילוי חנקן.

היתכן?

מה ההשפעה של צמיגים על צריכת דלק?

מה ההשפעה של מילוי חנקן על צריכת דלק?

פורסם

צמיגים ירוקים יכולים לשפר במעט את צריכת הדלק.

חנקן לא נותן שום דבר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
צמיגים ירוקים יכולים לשפר במעט את צריכת הדלק.

חנקן לא נותן שום דבר.

איתמר

הכי הזוי שיש מטומטמים שמייחסים את החנקן כגז שגורם לרכב לכאורה לרחף בקלילות ומשום חוסר החיכוך בכביש, הרכב מתאמץ פחות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יתרונות הגלומים בניפוח צמיגים בחנקן

שמירה על יציבות לחצי ניפוח בפרק זמן ארוך יותר, פי 3 לעומת אוויר חופשי

החנקן, שאינו מכיל חמצן, רטיבות ושמנים, מונע את התחמצנות הגומי ואת החלדת רשתות הפלדה שבמבנה הצמיג, הג'אנט ובסיס השסתום.

מניעת התחממות הצמיג ו/או התלקחותו שכן, החנקן אינו תומך בעירה

שמירת אורך חיי הצמיג והפחתת צריכת הדלק.

הפחתת פליטת גזי CO2 ושמירה על איכות הסביבה

משתמשים בו לצמיגי מטוסים , משאיות כרייה , אופנועי מרוץ ומכוניות מרוץ .

פורסם
יתרונות הגלומים בניפוח צמיגים בחנקן

שמירה על יציבות לחצי ניפוח בפרק זמן ארוך יותר, פי 3 לעומת אוויר חופשי

החנקן, שאינו מכיל חמצן, רטיבות ושמנים, מונע את התחמצנות הגומי ואת החלדת רשתות הפלדה שבמבנה הצמיג, הג'אנט ובסיס השסתום.

מניעת התחממות הצמיג ו/או התלקחותו שכן, החנקן אינו תומך בעירה

שמירת אורך חיי הצמיג והפחתת צריכת הדלק.

הפחתת פליטת גזי CO2 ושמירה על איכות הסביבה

משתמשים בו לצמיגי מטוסים , משאיות כרייה , אופנועי מרוץ ומכוניות מרוץ .

זה נשמע כמו מה שמלמדים בבית הספר לסוכני מכירות של חנקן :roll:

חבר עשה ניסוי ומצא שהיתרון היחידי של החנקן בשימוש ברכב פרטי הוא איבוד אוויר בקצב איטי יותר, כנראה בשל גודל המולקולה. יתר הדברים שרשמת הם בגדר חרטה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השפעתו של חנקן אפסית,לא מזמן ביצעו בfifth gear כזאת בדיקה,ניראה לי בעונה שעברה,וזה בקושי שיפר,אותי מאוד מפתיע הצריכה הזאת,מדובר על גיר אוטומטי פשוט של 4 הילוכים עם מנוע 1.6,מישהו באמת יכול לאשר שזאת הצריכה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עושה קרוב ל-14 ופעם אחת גם עברתי את ה14 אבל נהגתי ממש חסכוני,אני לא יודע איך הוא משיג תצרוכת כזאת, יש מצב שהוא משתמש בדלק 98 או מוסיף תוספים כל תדלוק?

פורסם

אני עם יונדאי לנטרה 1.8 1998 עם 263 אלף ומנוע שאוכל שמן בדרך כלל יוצא לי 1 ל12.

לאחרונה התחלתי ללמוד ואני נוסע לתל אביב וחזרה מאיזור לוד, אני יוצא ב6 כדי לא להיות בפקקים תדלקתי פעם ראשונה מאז תחילת הלימודים יצא לי 1 ל14.3.(הייתי מאוד מופתע).

פורסם

הבחור לא ציין את תנאי הנסיעה.

דוגמא קטנה מהשבוע האחרון: ה-SX4 שהיתה אצלי 3 שנים (לאחרונה עברה לאשתי) צרכה כ-10 קמ"ל בשימוש משולב עם נהג בלבד (חיפה עם פקקים ועליות, וקצת בין עירוני בכיוןן הקריות ועכו). לפני שבוע, בנסיעה לבאר שבע וחזרה, עם 4 נוסעים ומזגן - הצריכה 1:14. דוגמא קטנה שמראה איך תנאי הנהיגה משפעים באופן ניכר על צריכת הדלק.

ועוד הערה קטנה - לאחרונה הגדלתי את לחץ האוויר בצמיגים (המלצות יצרן הרכב למצב חסכון, בניגוד למצב נוחות). ככל הנראה חותך כמה אחוזים בצריכת הדלק. לא משהו דרמטי אבל בכל זאת מורגש בתחנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...