Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בחברה מסויימת שכרגע השם שלה לא חשוב, לקוחה שלנו התלוננה על מנורת ABS דולקת ברכבה.

שלחנו אותה למוסך המרכזי של היבואן בדקו את האוטו ואמרו שצריך לחרוט את הצלחות ולהחליף/לכוון את הדרמים.

אני לא מבין איך זה קשור למנורת ABS אבל נניח - לא נתווכח בכל זאת המוסך המרכזי !

אחת הפקידות התקשרה אלינו וביקשה הזמנה לחריטת צלחות - כמובן ששלחנו לה.

בגמר הטיפול המנורה הפסיקה לדלוק והלקוחה הייתה מרוצה.

מזלנו שהלקוחה הייתה קצת עירנית ואחרי כמה שעות נזכרה שהיא עשתה ברקסים במוסך אחר לפני כחודש!!! מהר מאוד היא התקשרה אלינו והסבירה את הסיפור העצוב!!!

לאחר בירור קצר נמצא כי אחד העובדים השכירים במוסך דאג לבקש הזמנה על דיסקים חדשים וכמובן שלא החליף אלה רק חיבר מחשב ואיפס את התקלה, כנראה שהוא עובד מהצד בלילות.

מסכנה - שאתם מכניסים את הרכב לטיפול גם אם זה "המוסך המרכזי" תבדקו שעשו באמת את העבודה כמו שצריך!

***ההודעה נערכה***

פורסם
אני עובד בחברה מסויימת שכרגע השם שלה לא חשוב, לקוחה שלנו התלוננה על מנורת ABS דולקת ברכבה.

שלחנו אותה למוסך המרכזי של היבואן בדקו את האוטו ואמרו שצריך לחרוט את הצלחות ולהחליף/לכוון את הדרמים.

מזלנו שהלקוחה הייתה קצת עירנית ואחרי כמה שעות נזכרה שהיא עשתה ברקסים במוסך אחר לפני כחודש!!! מהר מאוד היא התקשרה אלינו והסבירה את הסיפור העצוב!!!

לאחר בירור קצר נמצא כי אחד העובדים השכירים במוסך דאג לבקש הזמנה על דיסקים חדשים וכמובן שלא החליף אלה רק חיבר מחשב ואיפס את התקלה, כנראה שהוא עובד מהצד בלילות.

מסכנה - שאתם מכניסים את הרכב לטיפול גם אם זה "המוסך המרכזי" תבדקו שעשו באמת את העבודה כמו שצריך!

***ההודעה נערכה***

עירנית...

לא הייתי קורא לזה ככה, נראה לי היא ישנה בעמידה...

איך בן אדם לא זוכר שהוא עשה ברקסים לפני חודש ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לא הבנת... כשהוא אמר "עירנית" הוא התכוון בעצם ל"הגיעה הבייתה ובעלה כמעט פירק אותה במכות על השטות שהיא עשתה" :-D

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

***ההודעה נערכה***

טוב של ציינת את שם המוסך כי אינך בקי בכל הפרטים וסתם היית מוציא שם רע למוסך .

סיפור קצר:

נניח שאותו המוסך התחבר עם סורק תקלות וקיבל תקלת חיישן של גלגל קדמי.

הטכנאי אז מבקש לפרק גלגל ולבדוק את מצב החיישן והמחבר החשמלי שלו. לאחר פירוק הגלגל, הטכנאי מגלה שהייתה בעיית חיבור, והמחבר של החיישן רופף וכל שדרוש זה לחבר אותו כיאות חזרה למקומו.

אבל הסיפור לא ניגמר...הטכנאי שם לב שהבלמים ברכב כבר שחוקים והחלפתם דרושה מיידית.

הוא ממהר ליצור קשר עם הלקוח ומבקש אישור להחלפת בלמים.

כאן אתה אומר שברכב כבר בוצע עבודת בלמים לפני חודש במוסך אחר.. ומה עם המוסך האחר לא ביצע את עבודת הבלמים...? אז ממי להיזהר אמרת? מי עובד בלילות?

לפני שאתה יוצא באזהרות והצהרות, תברר את הפרטים לעומק באופן אישי.

פורסם
אם הסיפור אמיתי...למה לא מפרסמים ם מוסך שבדע להיזהר??

פיקציה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...