Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מחשבה ארוכה החלטתי לנקות את הג'נטים המלוכלכים עם חומר מסיר שומנים וכן לקחתי את הסיכון שזה יוריד לקה.כבר לא הייה אכפת לי יוריד לקה או לא יוריד העיקר להוריד את הגושים השחורים והמגעילים שהצטברו על הג'נטים,בסוף מסתבר שאין לקה בכלל והחומר של הגנט זה אלומיניום פשוט:-) .מוסיף תמונות של לפני ואחרי.

IMAG0524[1].jpg

IMAG0525[1].jpg

IMAG0526[1].jpg

IMAG0527[1].jpg

IMAG0529[1].jpg

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

את הג'נט שלי נראה לי לא ניקו כמה שנים טובות.יש כיום כמה חומרים מיוחדים לניקוי ג'נטים

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

עבודה טובה,בהחלט הרכב נראה לא רע! יש לי את האוטם לג'אנטים הזה, מקווה שיהיה לי זמן במהלך השבוע ליישם אותו ואני יעדכן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
עבודה טובה,בהחלט הרכב נראה לא רע! יש לי את האוטם לג'אנטים הזה, מקווה שיהיה לי זמן במהלך השבוע ליישם אותו ואני יעדכן.

מוצר מעולה ונשמח לראות תמונות שלו.

קובי

:-)

פורסם
ואחרי הניקוי - לשים את זה: Poorboy's Wheel Sealant

שומר לך בפני חלקיקי חומר הבלמים שלא ידבקו לג'נט.

מוצר מעולה ושווה את הכסף

אם הבנתי נכון:

זה מונע מאבק בלמים וממפגעי הדרך להידבק לג'אנט?, והג'אנט נשאר נקי כל עוד האוטם פעיל?

פורסם
אם הבנתי נכון:

זה מונע מאבק בלמים וממפגעי הדרך להידבק לג'אנט?, והג'אנט נשאר נקי כל עוד האוטם פעיל?

בדיוק, פלוס תו שתיים.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

נראה אחלה מוצר הסילנט לג'נטים,

מה קורה אם שוטפים את הרכב כל שבוע, כל שבוע לשים את החומר ?

בנוסף, איפה אפשר לרכוש אותו בארץ ? אם בכלל ?

תודה

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מעניין. ואפילו קצת נשמע הזוי שחומר יכול למנוע מג'אנט להתלכלך.

מישהו יודע להצביע על ההבדל בין הסילנט המדובר של POORBOYS לבין סילנט של FINISH KARE לדוגמא?

הפיניש קר עמיד בטמפרטורות גבוהות, ואמור לשרוד על הג'אנט, אבל לא מונע התבצרות של אבק.

ועוד נקודה למחשבה,

אם אמרח את הסילנט של POORBOYS על פח הרכב, אולי גם לפח עצמו לא ידבק אבק ולא יהיה צורך בשטיפה שבועית?

פורסם

אני לא חושב שיש סילט או coating שבאמת מונע מאבק הבלמים להצטבר לחלוטין.

אני בטוח שיש חומרים שיכולים להוריד משמעותית את כמות האבק ולעזור בנקיון.

השאלה שלי היא, אם יש מוצר כלשהו שאחרי יישום שלו, ניתן להשתמש אך ורק בזרם מים בלי צורך במברשת?

מבחינתי לקנות מוצר, ליישמו, ולאחריו להשתמש "קצת" במברשת, מאבד את המטרה.

"יאללה בירי".

פורסם

אני שוטף את הרכב כל שבוע.

ניב לגבי עמידות החומר על פח הרכב? זה יכול להיות מעניין,היות ואני שוטף את הרכב כל שבוע לא מתווצר אצלי הפיח (כמו אצל נהגי מוניות) ולכן זה אולי יגן יותר טוב מווקס. (וכנראה ישרוד הרבה יותר זמן כי הרכב לא מתחמם כמו הג'אנט)

sciPoPo החומר יוצר מעין "שכבה" המפרידה בין הג'אנט לבין מה שיצטבר מעל. צריך שהג'אנט יהיה נקי מאוד ואז ליישם כל פעם.

אני עוד לא יודע כל כמה זמן,אבל בפורומים בחו"ל מדובר כל חודש וחצי חודשיים.

לא מכיר חומר שרק בכוח המים יוריד את הג'יפה מהג'אנט,אבל אני בטוח שהחומר הזה מאוד הורס את הצבע של הג'אנט ולא הייתי רוצה לסכן רכב "שעבר" קצת וותק על הכביש.

• תוכן חדש...