Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בג'אנטים שהיו לי בעבר הייתי מורח ווקס רגיל וזה היה גורם לכך שהלכלוך יירד מאוד בקלות אפילו עם סבון עדין.

פעם בחודש הייתי מורח ווקס על הג'אנטים וזה היה מספיק, לא צריך להשתגע.

פורסם
בג'אנטים שהיו לי בעבר הייתי מורח ווקס רגיל וזה היה גורם לכך שהלכלוך יירד מאוד בקלות אפילו עם סבון עדין.

פעם בחודש הייתי מורח ווקס על הג'אנטים וזה היה מספיק, לא צריך להשתגע.

ווקס רגיל לא עמיד בחום של הג'נטים ולכן חלקיקי פחם/מתכת שוקעים ונדבקים בו שוב.

החומר הזה עמיד בחום ולכן מצליח לשמור על הג'נט שלך נקי ומבריק.

קובי

:-)

פורסם

תלוי באיזה ווקס אתה משתמש. אצלי אף פעם לא נידבקו חלקיקים שלא ירדו ותמיד הג'אנטים נוקו בקלות וללא מאמץ, כפי שכתבתי בעבר כאן בפורום צריך להיות צרכן נבון ולא לקנות את כל מה שהחברות מפרסמות ומנסות למכור לנו.

אגב, רכב שעומד בשמש ביום אביבי אפילו מתחמם מאוד אם כבר מדברים על עמידות של ווקס.

פורסם

אני מורח ווקס (קרנאובה) כפעם בחודשיים. זה אותו ווקס שמשמש לי לחלקים הצבועים (והלא מצופים) של הרכב.

זה כמובן לא מונע את הצטברות האבק, אבל בשטיפה השבועית הלכלוך יורד ללא מאמץ עם הג'ילדה של הג'נטים.

פורסם
ניקיתי עם מסיר שומנים את הגנטים אבל זה השאיר לי שכבה לבנה שומנית

איך אני מוריד את זה?

פגעת בשכבת הלכה של הג'אנט .

תנסה בעדינות עם פוליש להחזיר את הברק

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
ניקיתי עם מסיר שומנים את הגנטים אבל זה השאיר לי שכבה לבנה שומנית

איך אני מוריד את זה?

(חלילה לא אומר את זה נגדך באיזושהי דרך).

צריך להשתמש בתמונה של החישוק שלך לכל פעם שאחד מחברי הפורום יטען שמוצרי הנקיון שמיועדים לג'אנטים, עושים "בידיוק" את אותו הדבר כמו מסיר שומנים וחבל לבזבז עליהם כסף.

אנשים פשוט לא לומדים, חבל.

עם מסיר שומנים לא מנקים ג'אנטים!.

גם אם זה לא פגע עכשיו, סיכוי מאוד גדול שזה יפגע בעתיד.

במקרה הזה פוליש לא יעזור, אין מה לשחוק, שכבת הלקה נאכלה.

"יאללה בירי".

פורסם

+1

בעל האודי, החומר תקף את הצבע,במצב הזה רק צביעה מחדש תעזור. הבעיה בג'אנט הזה היא שאין ממש לכה שם. זו טכנולוגיית צביעה שונה ממה שמקובלת היום.

לפי דעתי אין מה להוסיף לכבי המסיר שומנים,מקומו במטבח לניקוי תנורים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...