Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לפניכם תמונה של פאנל של פיאט 500 בגוונים לבן ושנהב. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לחבר נוט 2 כולל טעינה, בדיבורית קבועה?

השאלה שלי מתייחסת הן למיקום העריסה (ראיה, נוחות שימוש ובטיחות) והן לאסתטיקה שצריכה להשמר, מבחינת צבע העריסה שצריך להיות בהיר גם כן.

תודה רבה אנשים.

2011-fiat-500-5_600x0w.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נראה מעולה, תודה, זו בהחלט אפשרות.

עכשיו, איפה כדאי להדביק את זה בדגם הרכב המדובר? נראה לי מימין ללוח השעונים, ולהעביר את כבל הטעינה למטה וימינה לשקע המצית (שנמצא בין הכסאות מתחת למוט ההילוכים).

נראה לי שאני מסודר :) תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הזמנתי מאיביי, תודה רבה.

דיבורית BT אתקין בצורה חבוייה לחלוטין, וחיבור למטען כנראה אבצע עם כבל לבן שאזמין; עדיין צריך לראות איך להעביר אותו.

שבת שלום.

Winston S. Churchill -

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זרוע מעולה, תודה רבה פיירבירד!

נכון לעכשיו היא מחוברת לפאנל מול הנוסע, עד שאמצא מקום אסתטי יותר.

הזרוע הלבנה משתלבת יפה מאד עם שאר פנים הרכב, ונראית ממש חלק מהאבזור.

שוב, תודה רבה על ההמלצה!

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...