Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכב שלי הוא בבעלות דוד שלי, אני רוצה ללכת לשלם בדואר אבל לפני שאני יוצא סתם לחצי יום כיף מהעבודה רציתי לדעת בכלל אם אני יכול לגשת לשלם שם, או בתחנות הדלק למשל?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

[הכי טוב לשלם באשראי באתר משרד התחבורה ואסז לקפוץ עם יפוי כח למשרד הרשוי ולקחת את הרשיון המשולם.

מהיר ומיידי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
[הכי טוב לשלם באשראי באתר משרד התחבורה ואסז לקפוץ עם יפוי כח למשרד הרשוי ולקחת את הרשיון המשולם.

מהיר ומיידי.

עידן

הרבה יותר פשוט ויעיל לדעתי זה לקפוץ לאחד מסניפי סופר פארם (באתר של משרד הרישוי רשום לך בדיוק את הסניפים הספציפיים)

להזין מס' רכב + מס' ת"ז של בעל הרכב, להכניס אשראי של בעל הרכב ולשלם מיידית את האגרה והטופס המשולם יוצא תוך שניות ספורות. (מכונה אוטומטית) מומלץ!

אם אתה רוצה לשלם מזומן - תוכל לבצע זאת בדואר.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

מהיר ומיידי.

עידן

בספק רב שהמילים הללו יכולים להיות באותו הפוסט.

בעבר, כאשר בקשתי לשלם על רשיון רכב שהיה על שמי במזומן בדואר, לא הייתה עם זה שום בעיה.

פורסם

מחזק את ההמלצה על סניפי הסופר-פארם, הייתי צריך להדפיס רישיון רכב לפני שניגשתי לטסט ובעזרת השירות הזה יצאתי משם תוך פחות מ 10 דקות.

פורסם
הרבה יותר פשוט ויעיל לדעתי זה לקפוץ לאחד מסניפי סופר פארם (באתר של משרד הרישוי רשום לך בדיוק את הסניפים הספציפיים)

להזין מס' רכב + מס' ת"ז של בעל הרכב, להכניס אשראי של בעל הרכב ולשלם מיידית את האגרה והטופס המשולם יוצא תוך שניות ספורות. (מכונה אוטומטית) מומלץ!

אם אתה רוצה לשלם מזומן - תוכל לבצע זאת בדואר.

אבל פספסתם את מה שכתבתי שבעקרון זה המפריע העיקרי - הרכב לא על שמי, אני נוהג בו והוא שלי בתאכלס, אני משלם את הרשיון מהויזה שלי ואת הטסט...

אני גר בראשלצ ויש סניף למשל בנאות שקמה - אם אני הולך לשם הויזה שלי תתקבל? או שאני חייב את הויזה של דוד שלי שבעצם הוא זה שבעל הרכב.

Opel Adam S 2017

פורסם
אי אפשר בכרטיס אשראי בסניפי דואר.

למה אתה מטעה את הבן אדם ?

אפשר לשלם בויזה בדואר, רק בשלושה תשלומים בקרדיט.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
אבל פספסתם את מה שכתבתי שבעקרון זה המפריע העיקרי - הרכב לא על שמי, אני נוהג בו והוא שלי בתאכלס, אני משלם את הרשיון מהויזה שלי ואת הטסט...

אני גר בראשלצ ויש סניף למשל בנאות שקמה - אם אני הולך לשם הויזה שלי תתקבל? או שאני חייב את הויזה של דוד שלי שבעצם הוא זה שבעל הרכב.

אני עשיתי לפני כשבועיים בקניון הבאר... הרכב על שם דוד שלך? אתה תהיה חייב את האשראי שלו.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
למה אתה מטעה את הבן אדם ?

אפשר לשלם בויזה בדואר, רק בשלושה תשלומים בקרדיט.

טעות שלי, מצטער.

• תוכן חדש...