Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

איזון גלגלים


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתכנן לבצע פרוייקט קטן על הגלגל שלי (הוספת צבע לג׳אנט) ובשביל זה אני צריך להרים את הרכב על ג׳ק, להוציא את הצמיג עם הג׳אנט לצבוע ולהחזיר את הצמיג.

האם זה דורש איזון גלגלים לאחר מכן או שזה לא קשור ?

האם צריך לחזק את הברגים וזה הכל ?

פורסם
אם רק הורדת את הגלגל ואתה מחזיר אותו אין צורך לבצע איזון.

 

 

אחלה תודה.

לידע כללי, מתי כן מבצעים איזון ?

פורסם
אחלה תודה.

לידע כללי, מתי כן מבצעים איזון ?

 

איזון מבצעים לרוב כאשר מורגשות רעידות במהירויות גבוהות. כמו כן אם נגעת במישקולות שעל הג'אנט גם כן תצטרך לבצע איזון מחדש. אם הג'אנט חטף מכה ועיוות גם כן עלול להידרש איזון. כאשר מתקנים פנצ'ר מבצעים איזון. כאשר מחליפים צמיגים מבצעים איזון. זה בגדול.

×
×
  • תוכן חדש...