Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה צריך לתת למצבר כבלים או רק להטעין אותו, יש לך בתא המנוע מגע (+) שמכוסה בפלסטיקה בדיוק בשביל זה.

במצבר מתחת לכיסא אתה צריך לגעת רק אם החלטת להחליף אותו.

האלטרנטור מצריך פירוק של משאבת ההגה, מה שדורש מפתח אלן 6 מ"מ וכלי עבודה נוספים (מפתחות רינג 13 מ"מ וכו').

הבעיה היותר רצינית היא שבחלק מהמקרים האלטרנטור יושב קרוב מידי לחזית ואז צריך לתמוך את המנוע עם ג'ק מלמטה ולפרק את התושבת מנוע העליונה - ולדחוף את המנוע מעט אחורה בשביל לשלוף את האלטרנטור החוצה. אני לא זוכר איך זה בפיקאסו אבל זה תרחיש אפשרי.

בהחלט עשית טוב שהעברת את זה למכונאי, זה לא פעולה לחובבן או מתחיל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סכום התיקון/טיפול במוסך מורשה סיטרואן היה למעלה מ 5000 שח!הרכב עם בערך 380000 קמ ,גילה אמינות מדהימה ולא תמיד טופל לפי הספר.הרכב במשפחה-לא שלי ואחרי הצצה בחשבונית קשה להגיד אם החשבון מנופח-פשוט לא מכיר את כל החלקים והעבודות שנעשו.מה שזכור לי בערך 1125 שח לאלטרנטור חליפי ללא העבודה-תקין?

פורסם

מתעלק:

אני זוכר שגם בטרנספורטר הקודם-קודם (T3?) מיקום המצבר (המכובד) היה מתחת למושב הנהג.

לאחרונה שמעתי (מקרוב) על מצבר שהתפוצץ (בעת הפעלת הסטרטר). איך זה מסתדר עם כזה מיקום למצבר?

פורסם
סכום התיקון/טיפול במוסך מורשה סיטרואן היה למעלה מ 5000 שח!הרכב עם בערך 380000 קמ ,גילה אמינות מדהימה ולא תמיד טופל לפי הספר.הרכב במשפחה-לא שלי ואחרי הצצה בחשבונית קשה להגיד אם החשבון מנופח-פשוט לא מכיר את כל החלקים והעבודות שנעשו.מה שזכור לי בערך 1125 שח לאלטרנטור חליפי ללא העבודה-תקין?

את זה אתה שואל אחרי ששילמת?

ידוע לך מותג האלטרנטור? האם הוא חדש \ משופץ? כמה זמן קיבלת אחריות?

1125 ש"ח לאטלרנטור שברכב שלך זה יקר בכל קנה מידה. אפילו חצי מהמחיר זה יקר מאד.

חבל שלא חיפשת קצת לפני, היית מוצא ב400 ש"ח + מע"מ עם אחריות לשנה.

...

• תוכן חדש...