Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני צריך לעשות טיפול שנתי לרכב. עכשיו, קניתי את הכל בעצמי: שמן מנוע, גיר, נוזל קירור מסנן שמן. שמן בלמים..הכל מקורי.

בטיפול נדרש לבצע: החלפת מסנן+שמן מנוע+שמן גיר+ריקון נוזל קירור והחלפה+החלפת נוזל בלמים ובדיקות כלליות.

אני לוקח האוטו בראשון למוסך. כמה אמור לעלות לי הטיפול בהנחה שמדובר בגג שעתיים טיפול?

תודה

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

אם זה עסק מורשה ואתה תקבל קבלה אז בדר"כ מדובר ב180-220 על שעת עבודה(לא כולל מע"מ).

לפחות זה הרושם שאני קיבלתי על מחירים בעסקים מורשים.

אתה יכול לשאול אותם כמה הם דורשים חשעת עבודה או לקבל הצעת מחיר עבור העבודה.

פורסם

העלות לטיפול שנתי לקורקינט שבכותרת היא ככה וככה...

את האלמנט תחטוף שתקבל את החשבון, כתגיע למוסך עם הסטייק והפיתות החמוצים והסלט, ותבקש למנגל את הסטייק על האש במוסך.

האם חשבת כשתבוא למוסך עם החלפים שקנית, בחנות חלקי חילוף ויתברר שמכרו לך שמן בצמיגות לא מתאימה לרכב, מסנן שמן תחליפי ללא שסתום אל חוזר, מצתים לא מתאימים להוראות יצרן,ונוזל בלמים0ולא שמן בלמים), לא תקבל את "החיסכון", בחשבו8ן מנופח ובסעיפים מיותרים שיכסו על "ההפסד" כביכול שספג המוסך, ברגע שהבאת חלפים מהבית, וגזלת את הקופום שגוזר בעל המוסך, שמחזיק מלאי גדול של חלפים, על מנת שהלקוח לא ימתין להזמנת חלפים מהחנות, ושהוא לוקח עליו, את האחריות לחלפים , במידה ויתגלה פגם ביצור או באיכות, אך אינו יכול להיות אחראי על חלפים שהובאו על ידי הלקוח, כדי למנוע מהמוסך להרוויח על החלפים, שיוכלו אפילו בקצת לממן את ההוצאות העצומות בהחזקת מוסך, לתיקון קורקינטים ממונעים?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אתה טועה.

קודם כל אני קצת יותר חכם ממה שאתה חושב.

הלכתי למוסך מורשה לקבל הצעה מפורטת לפי הטיפול המתאים. הכל הודפס עם מספר קטלוגי של

כל החלפים. עם הרשימה הזו הלכתי ליונדאי שופ וקניתי הכל מקורי! מה שבעל המוסך בחיים לא היה מספק לי

אגב...בשביל לקבל מושג, מחיר החלפים בלבד מהמוסך מורשה עמד על 1100 ש"ח. אני קניתי הכל ב-500 ש"ח

ויישאר לי עוד נוזל קירור.

אז שלא יעבדו עליכם.

אגב אני הולך למוסך רגיל. במורשה לא דורך יותר.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

לגבי נוזל קירור אני דיברתי עם הבחור ביונדאי שופ בנוגע לעובדה שאצלי ביונדאי לנטרה יש נוזל של פרסטון והוא מר שזה בסדר גמור.

מה שכן מה שללו היה להציע לי זה את המוצר הבא:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A0%D7%95%D7%

96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-Valvoline-Zerex-Asian

נראה לי שזה מספיק טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...