Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן

ariel9898
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים קצת עזרה לגביי קבלת החלטה לרכישת רנו מגאן...

בכללי אני סטודנט שמחפש רכב בתקציב של 30 אלף שקלים, ככה שאם יש הצעות אחרות לפני הרכישה הן ייתקבלו בברכה, רכב אוטומט.

רנו מגאן 2 שנת 2005 יד 2 פרטית הכל עובד תקין עברה טיפול גדול ב140 קמ כרגע עומדת על 148 ..

גיר מנוע שילדה והכל חשמל תקין.. המחירון של האוטו זה 26 אלף שח

אני יודע שמבחינת צריכת דלק היא לא הכי מתאימה לסטודנט 1 ל12 אבל זה מה שמצאתי כרגע, האוטו יפה נוסע טוב ג'אנטים מגנזיום ריפודי עור, הכל יפה בפנים..

דעתכם, אני יודע שאומרים לא להתקרב למגאן אבל יש הרבה אנשים באופן אישי שאני מכיר שנהנים מהרכב, אני מוכן לשלם בין 18 ל19 אלף על האוטו..

אלטרנטיבות ייתקבלו בברכה

25 אלף גג 30 אוטומט חסכוני ואמין!.

פורסם

בתקציב של 30 כבר תוכל למצוא מגרן 2008 ישירות מליסינג עם אחריות :)

הדגמים מ-2007 ומעלה עדיפים ואמינים הרבה יותר מהדגמים שקדמו להם.

כל קשר בין המחירון למחיר בו הן נמכרות מקרי בהחלט :shock:

אלטרנטיבות - יונדאי גטס מ-2007 הרבה יותר מתאימה לסטודנט ותשאיר לך עודף מ-30 אלף. ותהיה גם זולה יותר לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תקשיב לאלו שאומרים לא להתקרב למגאן, זהו רכב עם יחס עלות - תמורה ללא שום תחרות בשוק (אולי מלבד סיטרואן C5)

אבל קודם תשאל את עצמך למה בתור סטודנט רווק ללא ילדים אתה צריך משפחתית בגודל מלא?

יכול להיות שמכונית סופר מיני או אפילו מיני שעלות התחזוקה שלהם נמוכה בהרבה יתנו לך תמורה טובה יותר.

בכל מקרה כך בחשבון שבכל זאת כאשר יש תקלה במגאן החלקים ממש לא זולים. וכמו שאמרו כאן לאחר מתיחת הפנים של 2007 יש שיפור גדול באמינות אבל לא נראה לי שתוכל להכניס אחת ממש שמורה בתקציב.

בנוסף אל תתרשם יותר מידי משטויות כמו ריפודי עור ,עדיף לך למצוא אחת שמורה עם ק"מ נמוך והיסטורית טיפולים ויש לא מעט כאלו בשוק.

פורסם

אהלן,

לפני חודש וחצי הייתי בדיוק במצבך...בסופו של דבר קניתי מגאן 2 5 דלתות האצ'בק יד ראשונה עם 100,000 ק"מ משנת 2007 ב26 אלף ש"ח ובנתיים אני מרוצה מהאוטו עד הגג,ממליץ בחום...הוא יחסית חסכוני(8.8 ליטר למאה ק"מ בעיר),מרווח,ומאוד מאוד בטיחותי(ESP ו6 כריות אויר).

שוב פעם,הרבה אנשים אומרים שמגאן זה אוטו שמתקלקל כל שני וחמישי וכו',בד"כ לאותם אנשים אף פעם לא היה רנו לכן תיקח את זה בערבון מוגבל,תשתדל לקחת את הרכבים שאחריי מתיחת הפנים(שנת ייצור-2007) ותהנה מכל רגע..

בהצלחה,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אם אתה מוכן לרדת מהגודל של רכב משפחתי, הייתי ממליץ על פיאט פונטו ספייס, ELX, אוטומטית.

זה רכב עם מוניטין אמינות מרשים, תיבה אוטומטית רציפה (מאוד חסכונית), זול לאחזקה, ובתקציב שלך תוכל למצוא אחת אפילו מ2006 ויישאר לך עודף לביטוח מקיף + חובה, ולדלק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מחזק מאוד את האופציה של הפונטו, פשוט חבל לקנות מגאן במקרה הזה. שלא תבין אותי לא נכון, הוא רכב מעולה. אבל למה אתה צריך את כל הגודל הזה כסטודנט ? :shock:

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

שוב פעם,הרבה אנשים אומרים שמגאן זה אוטו שמתקלקל כל שני וחמישי וכו',בד"כ לאותם אנשים אף פעם לא היה רנו לכן תיקח את זה בערבון מוגבל,תשתדל לקחת את הרכבים שאחריי מתיחת הפנים(שנת ייצור-2007) ותהנה מכל רגע.

בתור אחד שהיו 3 רכבי רנו בעשור האחרון. גם אם הוא לא מתקלקל עלויות האחזקה כמו טיפול טיימינג וגם סתם חלפים מתבלים יקרים מאד יחסית לאלטרנטיבות (כמו למשל יונדאי או פיאט) ולכן לא הייתי ממליץ לסטודנט שאין לו כיס עמוק לרכוש רנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תתאמץ קצת בחיפושים או תמתח את התקציב מעט תוכל אפילו למצוא מאזדה 3. אמינה הרבה יותר מכל מגאן שתמצא ב30 אלף.

• תוכן חדש...