Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנהג צעיר עד 8 - 9 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג צעיר, עוד מעט יהיה לי שנה לרישיון.

לאחר שנסעתי לא מעט על הרכב של המשפחה, החלטתי כבר כמה זמן שעליי לקנות לי רכב לבדי.

נכון, יש שיגידו שזוהי טעות שאני באיזשהו מקום יודע שיש מצב שאני לא יצא מרווח מהעניין, אבל זה שווה את ההנאה שלי.

אני חוקר וחוקר.. יודע שצריך ביטוחים, טסטים, טיפולים בהפתעות, דלק, חלקים וכדומה.

למרות כל זאת.. אני מוכן לקחת על עצמי את המשימה לקנות רכב.

ביררתי על כמה רכבים.. כגון מיציבושי קולט, שהוא אחלה אוטו לצעירים, אבל אוטו שלא קל למצוא אחד שהוא שמור.

אני מחפש רכבים בסגנון המיציבושי קולט.. סיאט איביזה וכדומה.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי לרכב שאכנס איתו כמה שפחות למוסך ויהנה ממנו.

אני אוהב ידני, ככה שעל פי מיטב ידיעתי זה יקל עליי בחיפוש רכב ישן.

תודה והמשך ערב נעים.

פורסם

אהלן עומרי !

קודם כל אני מחזק את דעתך , שווה את ההנאה .

ואני יכול להמליץ לך על משהו שונה מהקולט אבל מבטיח לך שהרכב מהנה .

חשבת אולי על מיצובישי סופר לנסר 1.6 ידנית ?

אם אתה מעוניין יש לי חבר שחושב למכור עכשיו .

הרכב שנת 1998 אם אני לא טועה , 130,000 קילומטר ( כן כן ..)

שמורה מאוד והוא כרגע יד שניה .

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם

חזק ואמץ על הרצון הטוב , אבל זה לא עובד כך. רכב בסכומים אלו לרוב יהיה מרוסק , מניסיון.

על אחת כמה וכמה הרכבים שאתה פונה אליהם - שהם כמובן רכבים שמדברים לצעירים . זכור נא שרכבים אלו עברו התעללות קשה על ידי צעירים שחושבים שיש להם מינימום פרארי ביד.

סים לב - רכב יעלה כ9 אלף לפחות. ישור הקו שהרכב יצרוך לעבור לא יפלו מכ-2000 ש״ח לפחות. ( שוב תלוי ברכב עצמו ).

ביטוחים , טיפולים שיפלו עליך אפילו לאחר הישור קו יעלו גם לא מעט.

המסקנה שלי היא כזאת- למתוח תקציב, אם לא אפשרי ובכל זאת מתעקש לרכוש רכב - יפני פשו וטוב שלא קורץ לצעירים.

בהצלחה

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

בתקציב הזה (בהנחה שהוא נטו לרכב ולאט כולל יישור קו,ביטוח) אפשר לקנות פיאט פונטו משנתון מתקדם יחסית (רכב בסביבות שנתון 2003- 2004,ידניים כמובן.)

(תן מבט בלוח יד 2 והכנס תקציב).רכב כזה,שטופל בצורה טובה,יתן לך שקט נפשי ללא מעט זמן.

החלפים זולים ובשפע,מחירי הטיפולים יחסית לא יקרים לעומת רכבים אחרים.

בקיצור,שווה בדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדגמים של צעירים יש לי טיפ אחד - הרבה סבלנות ולחפש יום-יום רכבים. אולי לנסוע לבדוק גם עשרות פעמים. אל תתפשר.

בסוף, גם אם זה אחרי חודשיים, תמצא כלה שלא תתאכזב ממנה.

פורסם

תודה רבה על העזרה.

לגבי הסופר לנסר, פעם די חשבתי על האוטו הזה.. אבל לא נראה לי.. מבחינה חיצונית הוא לא נראה כל כך טוב.

מה אתם אומרים על מאזדה לאנטיס 323 בשנים 97' - 98'?

פורסם

עומרי מה דעתך על פ'גו106 או 306 ידניות יש המון כאלה בלוחות החלקים זולים טיפולים לא יקרים ,והכי חשוב כיף לנהוג בהם.

רוצה בית עם 10 דונם שיהיה מקום לכל המכוניות שיש לי(שיש לי בחלום אמרתי?)

פורסם

בסכום הזה אתה מודע לכך שהמקסימום שתקבל זה רכב

מאד ישן

לא בטיחותי- אין כריות אוויר, אין את כל ה ABS ודומיו מנגנוני הגנה אקטיביים שיש ברכבים חדשים. יורד גשם ואתה נכנס מהר לסיבוב, מה יהיה? תאונה חזיתית ואין כרית אוויר, מה אז?

לא אמין- אם אין לך מזל עלות התיקונים השנתית עלולה להיות יותר מערך הרכב, ואם אתה לא מתקן אז האוטו מושבת, ואז מה יצא לך מכל הסיפור?

ההצעה שלי: נסה לגרד מאבא עוד כמה אלפי שקלים, או לעבוד קצת ולחסוך ולקנות בעוד שנה שנתיים.

בינתיים מה שהכי עדיף עבורך זה לקחת מדי פעם את האוטו של ההורים, ולקנות אופניים חשמליות?

פורסם

חפש לך בלאנו שנת 2000

או ניסאן אלמרה שנת 2000

מכוניות אמינות מאד,

כל הקולטים והסיאטים שתמצא במחירים האלו,סביר להניח שהיו אצל ילדים צעירים ומופרעים שקרעו אותם.

לך על משהו יפני שמור ותהנה ממנו.

בהצלחה.

פורסם
בתקציב הזה (בהנחה שהוא נטו לרכב ולאט כולל יישור קו,ביטוח) אפשר לקנות פיאט פונטו משנתון מתקדם יחסית (רכב בסביבות שנתון 2003- 2004,ידניים כמובן.)

(תן מבט בלוח יד 2 והכנס תקציב).רכב כזה,שטופל בצורה טובה,יתן לך שקט נפשי ללא מעט זמן.

החלפים זולים ובשפע,מחירי הטיפולים יחסית לא יקרים לעומת רכבים אחרים.

בקיצור,שווה בדיקה.

בדגמים של צעירים יש לי טיפ אחד - הרבה סבלנות ולחפש יום-יום רכבים. אולי לנסוע לבדוק גם עשרות פעמים. אל תתפשר.

בסוף, גם אם זה אחרי חודשיים, תמצא כלה שלא תתאכזב ממנה.

^ 2 ההודעות הכי חכמות כאן. ^

חפש לך פונטו ספייס ידנית, תשתדל להתמקד בדגם הELX עם ה80 כ"ס, ותבדוק יום-יום שעה-שעה.

זה רכב פשוט נהדר לבחור צעיר. אם תיסע רגוע, היא אפילו תהיה מאוד חסכונית בדלק (לי הייתה ספייס בגרסה האוטומטית משנתון 2001 ומחוץ לעיר הראתה צריכה של ליטר ל22 ק"מ).

בנוסף גם יהיה לך קצת יותר קל למצוא אחת שמורה מאשר קולט למשל.

בהצלחה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אוטו ראשון בתקציב נמוך - הייתי הולך על שרייד או סטארלט הכי שמורה שמוצאים וסוגר עניין.

גם גולף דור 3 תעשה את העבודה מצויין.

פורסם

ראשית, ארצה להודות לכולם על התגובות והעזרה.

אני מודע לכך שאני אצטרך לקנות בתקציב הנ''ל רכב שהבטיחות שלו לא ברמה של הרכבים החדישים יותר.

מצאתי מיציבושי קולט, מצב מצויין שנת 93 עשתה 190 אלף ק"מ, לא הוחלף מנוע.. הכל מקורי באוטו, בדקתי עליה ויש לה כרית אוויר אחת.

מה אתם אומרים?

פורסם

למה להתעקש על קולט 93' עם ק"מ קרוב ל-200K KM שאפשר להביא באותו הכסף פונטו מ-01' או אפילו משנתון מתקדם יותר?

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תוכן חדש...