Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מעולה רק תבדוק:

1. איזה שמן שמים לך?

2. איזה פילטרים מחליפים?

3. האם הפילטרים מקוריים.

הם מפתים אותך במחיר הזול כדי שתכנס אליהם ובונים על זה שהם ימצאו עוד ריג'קטים שעליהם הם יוכלו לגבות כסף, לדוגמא החלפת צלחות ורפידות.

פורסם

אם זה מלפניי חצי שנה, כנראה שיש להם את המבצע לזמן לא מוגבל (גם באותיות הקטנות לא כתוב כלום על תאריך סיום המבצע) בכל אופן קיבלתי את המייל היום.

אני מעריך כי שמים חלקים מקוריים, כי לפחות על הפלגים בטיפול הגדול הם כתבו שאלו פלגים אירידיום.

אני מבצע מחר טיפול "קטן" ואת החלפים כבר קניתי, ואת העבודה מבצע חבר בעל מוסך "רחוב" שאני מכיר אותו כבר הרבה שנים וסומך עליו.

בכל אופן הטיפול שלי מחר הכולל שמן סינטטי מלא של CASTROL 5W30, פילטר שמן מאזדה מקורי, ופילטר אוויר מקורי, כולל עבודה יצא לי כ-470 שקל.

אבל את הטיפול הבא (בעוד כחצי שנה) אם יהיה את המבצע עדיין אני יעשה אצלהם ויביא פילטר אוויר משלי.

שים לב שהם עידכנו את המחירים שקצת שונים מהמבצע מלפני חצי שנה, וזה אומר שכנראה הם יצאו לעוד מבצע בעוד תקופה של כחצי שנה.

פורסם

מה כולל טיפול גדול?

ומה כולל טיפול קטן?

מה כולל החלפת קייט תזמון?

אם אפשר פירוט?

האם במוסך מרכזי לא תמיד משתמשים בחלקים מקוריים?

תודה.

פורסם

מה הבעיה להוסיף את המיאטות לרשימה. הרי המיאטות משתמשות באותם פילטרי שמן, מצתים, שמנים ועוד.

נמאס לי כבר מהיבואן המעצבן הזה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

דלק מוטורס זה מוסך אמין וטוב אנחנו בצבא עובדים על המוסך הזה

ואחד שרואה איך מטפלים ברכבים באהבה ובמסירות

וגם הרכב שלי מטופל שם

אז ככה שאני ממליץ

דלק מוטורס(ניר צבי)

• תוכן חדש...