Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה תלוי בעיקר האם היו נפגעי גוף, בתאונות נזק בד"כ לא ימשכו את סעיף ה"פגע וברח", אם היו נפגעי גוף לא רק שמושכים ובד"כ תובעים גם על פגע וברח.

צודק במאה אחוז.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יש איזו סיבה שהיא וגם הוא לא מוסרים את רשיון הנהיגה שלה... תזהר לא לתת הצהרה לא נכונה (שהוא נהג ולא היא יכו להיות שהם יבקשו ממך להגיד את זה כדי שתסגרו בניכם, ואז אם זה יסתבך את בצרות)

נכון מאד. אל תהיה נחמד על חשבונך. זה יפה שהוא התקשר, אבל אם היא היתה לוקחת אחריות לא היה צורך בכך.

במקרה זה, לדעתי - קודם כל חשדהו, ורק אח"כ כבדהו.

דני

פורסם

חברים צריך את עזרתכם בבקשה.

לקחתי את הרכב למוסך. שאלתי מתי השמאי יבוא מכיוון שאני רוצה להיות לידו ושיבדוק את הרכב מלמטה כי ניראה לי שהאגזוז קיבל מכה. המנהל עבודה מתחמק ממני וניראה לי שמתבשל משהו מסריח מכיוון שהוא אמר לי שאני לא צריך לדבר עם השמאי וכל מה שאני רוצה לדעת, הכל דרכו.

מה אני יכול לעשות? אני רוצה לדעת אם יש ירידת ערך לרכב כי הבנתי שיש מצב שלרכב יש עכשיו קצה שלדה.

פורסם

קח את הרכב למקום שאתה סומך עליו בלבד!

מנסיון טרי שלי, לך לפי האינטואיציות שלך.

לגבי הנזק בתמונה לפחות הוא לא נראה רציני אני לא מאמין שזה הגיע לשילדה אבל חשוב שתבדוק.

תעדכן

עריכה: זכותך לדבר עם מי שאתה רוצה גם אם זה השמאי הוא לא כזאת אישיות שאסור לך לפנות אליה.

הכי חשוב ותשנן היטב, כיוון שזה מגרש משחקים אחד גדול: אל תחשבן לאף אחד! רכב שלך אתה מחליט מי,מה ואיפה!

פורסם
חברים צריך את עזרתכם בבקשה.

לקחתי את הרכב למוסך. שאלתי מתי השמאי יבוא מכיוון שאני רוצה להיות לידו ושיבדוק את הרכב מלמטה כי ניראה לי שהאגזוז קיבל מכה. המנהל עבודה מתחמק ממני וניראה לי שמתבשל משהו מסריח מכיוון שהוא אמר לי שאני לא צריך לדבר עם השמאי וכל מה שאני רוצה לדעת, הכל דרכו.

מה אני יכול לעשות? אני רוצה לדעת אם יש ירידת ערך לרכב כי הבנתי שיש מצב שלרכב יש עכשיו קצה שלדה.

לאיזה מוסך לקחת את הרכב?

קודם כל זה שמנהל העבודה אומר לך דבר כזה, זה סימן אזהרה ראשון שבאותו מוסך לא כדאי לך לתקן את הרכב.

שמאי הוא הסמכות המקצועית לקבוע את גובה הנזק מכל ההיבטים, ושמאי מטעמך גם יכתוב דו"ח שמאות שלא מעגל פינות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא מאמין שאני כותב את זה כמשתמש ותיק בפורום אבל לקחתי את הרכב למוסך הסדר והסיבה היא שאבא שלי חבר של הבעלים והוא מכיר אותו טוב, אז הוא שיכנע אותי לקחת את הרכב אליו ושאין לי מה לדאוג.

עכשיו, אני דיי דואג כי הם נראים לי ממש חפיפניקים. לדעתי יש נזק נוסף מלמטה מעבר למה שרואים בתמונה (אולי קצה שילדה?)

והמנהל עבודה אומר שלא מרימים את האוטו של ליפט וזה מעצבן אותי.

במידה והתיקון לא מתבצע כראוי האם אחרי זה אני יכול להביא שמאי מטעמי?.

תודה רבה.

פורסם

תחשוב על הרכב לאחר תאונה כזירת פשע, אם תקרצף את הרצפה מז"פ לא יוכלו למצוא שיערות.

אחרי שיתקנו מה שיתקנו בצורה שיתקנו השמאי לא יידע מה היה לפני כן, לכן הדו"ח שלו מראש לא יתאם את המציאות שלפני התיקון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני לא מאמין שאני כותב את זה כמשתמש ותיק בפורום אבל לקחתי את הרכב למוסך הסדר והסיבה היא שאבא שלי חבר של הבעלים והוא מכיר אותו טוב, אז הוא שיכנע אותי לקחת את הרכב אליו ושאין לי מה לדאוג.

עכשיו, אני דיי דואג כי הם נראים לי ממש חפיפניקים. לדעתי יש נזק נוסף מלמטה מעבר למה שרואים בתמונה (אולי קצה שילדה?)

והמנהל עבודה אומר שלא מרימים את האוטו של ליפט וזה מעצבן אותי.

במידה והתיקון לא מתבצע כראוי האם אחרי זה אני יכול להביא שמאי מטעמי?.

תודה רבה.

אם הרכב חשוב לך, אל תקח אותו למוסך הסדר, רובם מוציאים שם רע לחלטורה ברמת העבודה.

קח למוסך שאתה מטפל בד"כ לרוב המוסכים הגדולים יש היום גם מחלקת פחחות שתוכל לטפל לך ברכב.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לדעתי דבר עם אלי אמרן. גם אם לא תזדקק לשירותיו הוא ידע לכוון אותך להימנע מקומבינות של השמאי ובעל המוסך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איתמר, כעובד חברת הביטוח אתן לך כמה טיפים:

ראשית, את השמאי אמור לבחור אך ורק הלקוח(!!!) אף אחד אחר לא יכול לבחור שמאי בשבילך. לא המוסך לא חברת הביטוח ולא אף אחד!!! זכותך לבחור שמאי ומוסך מטעם חברת הביטוח מהרשימה המוצעת ע"י חברת הביטוח. זכותך גם לבחור שמאי לא מהרשימה ומוסך מטעמך!!!! תפקידו של השמאי הוא להעריך את הנזק, זכותך להיות נוכח בבדיקה, מחויבות השמאי גם להגיע ולצלם תמונות מהלך התיקון וחלפים חדשים מול חלפים ישנים!!!!!

מומחה לתביעות ביטוח (רכב/רכוש), מגשר ומיישב תביעות (לשעבר מיישב במגדל, כלל, שלמה ביטוח וכלמוביל)- מספק שרותי יעוץ בתחום התביעות לחברי הפורום ללא שום תמורה

פורסם

שלום לחברי הפורום,

עדכון: הרכב חזר מהמוסך.

בעוד שבועיים תגיע הערכת שמאי. הביטוח של הרכב הפוגע עדיין לא קיבל דיווח ממנו/ממנה על התאונה, כבר עבר שבוע מאז התאונה.

איך מתקדמים הלאה במידה ולא יהיה דיווח לביטוח של הרכב הפוגע מצד המבוטח?.

תודה רבה,

איתמר.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם,

בדרך מהעבודה לבית מישהי נכנסה בי מאחור, בעת עמידה בפקק תנועה.

הנהגת אמרה שאין לה את הפוליסה והתחמקה אמרה שהיא חייבת ללכת והשאירה לי טלפון.

היא אומרת שהנזק לא מהתאונה אלא היה לי לפני ורק הטמבון ניזוק מהמכה. כעת היא מסננת אותי.

יש לי עד לתאונה שהיה איתי ועובד איתי ביחד וצילמתי את הרכב שלי והרכב שלה.

כעת אני במיון ואמרו לי גם שמדובר בתאונת עבודה.

כיצד עלי לנהוג כעת?

תגיש תלונה במשטרה ,קבל את פרטי הביטוח שלה ,אגב תנסה להיתקשר ממספר טלפון אחר לאחר מספר ימים ותקליט את השיחה .

לעינין הנזק לרכב צור איתי קשר טלפוני ואכוון אותך בשלבים שעליך לפעול בהמשך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...