Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גידול קפה

WonderDin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

חשבתי שיהיה מגניב לגדל קפה (חייב לציין שהרעיון עלה לי כתוצאה משיטוט באוף).

אז...איך מגדלים קפה?

חיפשתי באינטרנט והמידע היחידי שמצאתי הוא זה שצריך מקום חם,בלי שמש ישירה,ועם הרבה לחות.

וראיתי פה באוף שכמה כתבו שהם גידלו קפה,ואשמח לקבל טיפים החל מאיפה הכי כדאי לשתול (בבית\אדן החלון\גינה),כמה להשקות ומאיפה לקנות(בקריות) והאם משנה מה אני אקנה.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

צירפת צילום של פולי קקאו, el...

לפותח השרשור: שיחי קפה מניבים מעט מאוד פרי בארץ,

זה צמח שלא מתאים לאקלים ולגבהים פה מבחינת תנובה.

יש 2 משתלות שמספקות שתילי קפה בארץ (לצורכי נוי)

והן יעלו בגוגל. לא מתאים לאדן חלון או בית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעבר, גידלו מעט מאוד קפה בארץ, וגם היה מחקר בתחום. (במכון וולקני).

הקפה שגידלו בארץ היה באיכות סבירה אבל לא עמד בתחרות עם קפה מיובא מבחינת עלויות גידול.

כיום יש (או לפחות היה) במושב מצליח מטע קטן של קפה אצל הבחור הזה:

http://coffee-tech.co.il/

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אבגי הזה... אין דבר שהוא לא מצליח בו. ידי זהב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רק כדי שיהיה תיאום ציפיות ביננו, אני מתכוון על גידול לשימוש אישי,לא בכמויות מסחריות למטרת מכירה...

אי אפשר בכלל לגדל בבית?

פורסם

הכמויות לא יספיקו לשימוש אישי, אם זאת המטרה - אל תטרח!

יש בפורום קפה של תפוז מישהו בעל שיח קפה רציני, בגודל של עץ,

התנובה השנתית היא בערך 2 כוסות קפה.

פורסם

אוקיי, הבנתי.

ארד מהרעיון, חבל, חשבתי שזה יכול להיות ממש מגניב /:

תודה רבה על התשובות.

• תוכן חדש...