Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי בפוסטים הקודמים - אני (עדיין) מתגורר בבניין משותף ולכן אני מעדיף לא להתחבר לברז כיבוי אש.

בהמשך גם אוסיף שקע במחסן - כך שגם את החשמל לא אקח מהבניין.

ולכן הזמנתי משאבת מים ובניתי מתקן כדי שיהיה נח להוביל את הכל.

את ספק ה-12V עדיין לא חיברתי מכיוון שהוא כרגע מחובר לתאורת הלדים של האקווריום (יש לי כרגע רק אחד :-( ).

כמו כן השתמשתי בצנרת סיליקון של SAMCO שנשאר לי (לא הצלחתי למצוא צינור אחר שיתאים).

מיכל הריסוס הוא של 8 ליטר.

IMG_20131004_180418.jpg

IMG_20131004_180433.jpg

IMG_20131004_180443.jpg

פורסם

אוו, אני רואה שמימשת את החזון שלי :wink:

כול הכבוד! :mm_yeah:

איך העסק עובד? יש לחץ מספיק?

תעלה לנו כמה תמונות מקרוב, אל תתקמצן עלינו :lol:

ואישית ביקשתי ממך לינק למשאבה אבל לא שמרתי אותו, בנוסף זה יהיה נחמד אם יהיה לינק במרוכז באותו שרשור כדי שאם מישהו יחפש בעתיד, הוא יוכל ישר למצוא.

פורסם
אוו, אני רואה שמימשת את החזון שלי

הגיע זמן לא ?

איך העסק עובד? יש לחץ מספיק?

לפי הניסויים שלי שבוצעו באמבטיה :lol: יש לחץ מספיק - אותה ההרגשה כמו מצינור גינה (ההדף וזרם המים)

כעקרון משאבת המים עובדת מספר שניות כדי לבנות לחץ ומפסיקה. ואז בכל פעם שהלחץ יורד היא נכנסת שוב לפעולה.

ניסיתי ללחוץ על אקדח המים די הרבה זמן ונראה שהמשאבה מצליחה לשמור על קצב.

קישור למשאבה: http://www.ebay.com/itm/390611073755?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

איזה יופי!, אשמח מאוד לסרטון אשר ממחיש את פעולת המערכת

התוכנית היא לנסות זאת מחר.

מה נפח העבודה שכמות המים (8 ליטר) מספיקה?

אני עוד לא יודע, אך מהתרשמות שלי נראה לי לשטיפת רכב אצטרך למלא פעמיים (שטיפה ראשונית, שטיפת קצף, ושטיפה להורדת הקצף).

הגרניק יכול לשאוב מים ממיכל?

חקרתי קצת את הנושא - המכונה שלי לא יכולה לשאוב ישירות מים (דגם 2.98) - או שלא ביצעתי משהו נכון...

מהסרטונים שראיתי מדובר בדגמים מסדרה 3.XX ומעלה.

פורסם
הגיע זמן לא ?

לפי הניסויים שלי שבוצעו באמבטיה :lol: יש לחץ מספיק - אותה ההרגשה כמו מצינור גינה (ההדף וזרם המים)

כעקרון משאבת המים עובדת מספר שניות כדי לבנות לחץ ומפסיקה. ואז בכל פעם שהלחץ יורד היא נכנסת שוב לפעולה.

ניסיתי ללחוץ על אקדח המים די הרבה זמן ונראה שהמשאבה מצליחה לשמור על קצב.

קישור למשאבה: http://www.ebay.com/itm/390611073755?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

התוכנית היא לנסות זאת מחר.

אני עוד לא יודע, אך מהתרשמות שלי נראה לי לשטיפת רכב אצטרך למלא פעמיים (שטיפה ראשונית, שטיפת קצף, ושטיפה להורדת הקצף).

חקרתי קצת את הנושא - המכונה שלי לא יכולה לשאוב ישירות מים (דגם 2.98) - או שלא ביצעתי משהו נכון...

מהסרטונים שראיתי מדובר בדגמים מסדרה 3.XX ומעלה.

שלי 2.425 ושואבת כמו גדולה 8)

פורסם

נראה ממש טוב אחי,ועם אתה יכול באמת לתת הסבר קטן איך בונים דבר כזה אפילו בפרטי מאיפה מביאים את כל החלקים..

אני אשמח מאוד תודה :)

פורסם
שלי 2.425 ושואבת כמו גדולה

אשמח להסבר בנושא.

כלומר אתה מתחבר לחשבל, ולדלי במקום חיבור לצינור גינה ?

אשמח לקבל סרטון או תמונות.

ראה ממש טוב אחי,ועם אתה יכול באמת לתת הסבר קטן איך בונים דבר כזה אפילו בפרטי מאיפה מביאים את כל החלקים..

אני אשמח מאוד תודה

תודה. החלקים הם המשאבת מים, ספק כח של 12V 5A, וצנרת (במקרה שלי צנרת סיליקון שמצאתי במחסן).

כל השאר זה סתם לנוחות.

ואו יצא חזק , אפשר הסבר על החיבור של הצינור מהמשבה לגרניג ? יש מתאם מיוחד ? איך זה הולך ?

המתאם הוא ה-"הום סנטר" - חיבור מאוד פשוט.

פורסם
אשמח להסבר בנושא.

כלומר אתה מתחבר לחשבל, ולדלי במקום חיבור לצינור גינה ?

אשמח לקבל סרטון או תמונות.

חשמל זה "מאסט"

אם יש לך מקור מים נקי שאתה יודע שאין בו דגי בורי אתה מוזמן לשאוב כאוות נפשך.

אם אתה חושש מדגי בורי או בס אתה מוזמן להרכיב מסננת בפיית השאיבה ולשאוב את המים מאיפה שבא לך (בטעם הטוב)

אני אצלם לך סרטון בהזדמנות שאני שואב מדלי מים :2gunfire:

פורסם
נוו מה עם סרטון שממחיש את הפעולה?

מצטער, הייתי לחוץ בזמן (להספיק לפני שיחשיך) ולא צילמתי.

זה עובד מצויין, אך יש מן ירידה בלחץ כלומר ב-2-3 שניות הראשונות זה עובד מצויין

ואז הלחץ קצת יורד (לא משהו נורא).

זה מורגש יותר בהקצפה - צריך פשוט לעצור ולתת למערכת לבנות שוב לחץ.

מה שכן - צילמתי תמונה אחת - כך נראה הרכב לאחר הקצפה עם סבון KARCHER

לאחר חמש דקות (חצי עם קצף ועל החצי השני כבר עברתי עם כפפה).

הפעם שמתי רק פקק כמו שהמליצו כאן בפורום.

יש לי גם את MR PINK (או משהו כזה) - אנסה אותו בהזדמנות כדי שאוכל להשוות.

IMG_20131005_175029.jpg

• תוכן חדש...