Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סקודה פאביה 2005 ידנית נפח מנוע 1400 100כ"ס דגם מנוע BBZ. דגם 6Y22J4

הבעיה היא שאין הרבה הבדל בין ההילוך הרביעי לחמישי וכך כשאני בהילוך חמישי הסלד גבוה

מהירות 80, סלד 2500

מהירות 90 סל"ד 2900

מהירות 100 סל"ד 3400

מהירות 110 סל"ד 3900

אני מניח שבגלל שהגיר ידני (ולא מחליק או משהו כזה) המהירות כפונקציה של הסלד נקבעת אך ורק ביחסים בין הגלגלים השונים ברכב, ואין תקלה (בחישן, מנוע, מערכת הצתה) שיכולה לגרום לתופעה כזו.

99.9 אחוז מהנסיעות שלי הם בכבישים מהירים (מהירות 110)

מישהו יודע אם הסל"ד הזה תקין לרכב הנ"ל?

האם יש דרך לשנות את היחס של ההילוך החמישי?

האם החלפה לצמיג גדול יותר זה פתרון אפשרי?

האם יכול להיות שבכל זאת הקלאץ מחליק ואני לא שם לב לזה? (אין שום תחושב של קלאץ מחליק).

הרכב ברשותי כשנתיים והספיק לעבור מאז שהוא אצלי מעל ל 50K. ה"בעיה" היא מהיום הראשון שקיבלתי את הרכב.

הקלאץ אומנם גבוה אבל לא נשמע לי סביר שאני נוסע עם קלאץ מחליק כל כך הרבה (בלי שהוא יהרס לגמרי)

יש דרך לוודא אם הקלאץ מחליק?

אגב, אין בעיה במד מהירות. הוא נבדק ומדייק. הבעיה לא שם.

תודה רבה מראש

פורסם

הגדלת קוטר הצמיגים אכן תתרום לתנועה מהירה יותר בסל"ד והילוך נתונים, אלא שעליך לזכור שהשינוי לא יבוא לידי ביטוי בנתונים שיתקבלו במד המהירות ובמד הסל"ד.

לעומת זאת, אם תבדוק את הנתונים באמצעות מכשיר GPS אתה כן תראה הבדל, אבל אל תבנה על הבדל גדול מידי. אנחנו מדברים פה לכל היותר על קמ"שים בודדים ותו לא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...