Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באןפן עקרוני אני מסכים עם זה שלכל אחד יש את ההעדפות שלו בכל הקשור לחומרי דיטיילינג,אבל צריך גם לנסות הרבה סוגים של חומרים כדי להבין את ההבדלים ביניהם.

חוץ מזה,משעמם לי עכשיו..:lol:

אז עשיתי רשימה קטנה בכל הקשור להעדפות שלי,זה גם אולי יכיר לכולם כמה חברות שלא כולם מכירים,ולא כולם מכירים את המוצרים החזקים של אותן חברות.

1-שמפו לרכב-"Mitchell&King "SPA,בלי ספק בכלל,יכולת ניקוי מעולה,מחליק על הצבע כדי למנוע חיכוך מיותר,ואפשר לבחור את הריח המועדף.

2-SNOWFOAM-Valet Pro - Advanced Neutral Snow Foam,מנקה במהירות וביסודיות,ללא תוספת אלקליין[חומצה] בכלל-יתרון חשוב,החומר יכול לשמש גם כחומר לניקוי גנטים,והריח מדהים.

3-חומר לניקוי גלגלים-לא חומצתי Espuma Revolution Non Acid Wheel Cleaner-ניתן לדילול עד 1-15 !!.

פשוט הכי טוב שיש.

4-חומר לניקוי גלגלים עם חומצה- Valet Pro Blue Gel Wheel Cleaner,חזק מאד,מנקה ה-כ-ל.

5-כפפה לשטיפה-CarPro Wool Wash Mitt,מאד רכה ולא שורטת את הצבע,מאד עמידה.

6-חומר לחידוש פלסטיקים פנימי-OPT Protectant Plus,מאד מאד עמיד,גם בשמש הישראלית,נותן גימור סטן,לא מבריק בצורה מוגזמת ולא מט,הפיניש מדהים.

7-חומר לחידוש פלסטיקים חיצוני-Wolfs Chemicals - Blackout Tyre Dressing,עמיד,חסכוני,פיניש ממש יפה,לא מתפזר לכל הכיוונים.

8-חומר לצמיגים-Gtechniq - T1Tyre and Trim-החומר הכי עמיד שיש בשוק היום,פיניש חצי מבריק לצמיגים.

9-חומר לבידוד ממים-שמשות ראשיות-Gtechniq - G1 ClearVision Smart Glass-מחזיק שנתיים[בדוק],בחורף יש מצבים שלא צריך להפעיל מגבים בגלל יעילות החומר.

10-חומר לבידוד ממים-שמשות צידיות ומראות צד-Gtechniq - G5 Clear Vision Glass Coat.

11-גלייז-RACEGLAZE-Signature Series Pre-Wax Cleanser,מעולה בכל קנה מידה,נותן עומק לוקס,מנקה את הצבע בצורה יסודית.

12-החלק הכי חשוב-פוליש-SCHOLL CONCEPTS-עברתי את כל הפולישים הנחשבים,זה נתן לי את התוצאות הטובות ביותר.

13-COATINGS-POLISH ANGEL,ARTDESHINE,MAXPROTECT,NANOLEX,חברות מעולות.

14-וקסים-אין סוף,ZYMOL,RACEGLAZE,DEFINITIVE WAX,כולן חברות בקצה הגבוה של איכות הוקסים.

זהו בגדול..,זה רק למושג כללי,יש עוד מאות חומרים טובים עד מעולים,מקווה שזה יעזור לכולם במידה כזאת או אחרת להשיג תוצאות מעולות.

פורסם

בדוגמאות שהצגתי בחרתי בעיקר קהל יעד שלא "חי" את התחום, הרשה לי לומר לך שגם אלו שחיים את התחום ומבקרים בפורום, גם את בחירתם צריך לקחת בערבון מוגבל כי זה באמת תלוי בהעדפות אישיות, ניסיון, תקציב, אופן שימוש וכו'. כלכך הרבה פעמים עבדתי עם מוצר שראיתי לגביו פידבקים בינוניים (מאנשים שלא טורחים לקרוא את הוראות היצרן) ומצאתי שהוא מעולה עבורי! ובדיוק להפך, מוצרים נוצצים שעלו ביוקר ואכזבו אותי כבר בשימוש הראשון.

אל תדאג, קראתי הכל :wink: .

נכנסתי כדי לראות את התגובה של קנוורת׳ לנושא הלא הגיוני בעליל הזה- לא התאכזבתי :-D

הצעה שלי אם כבר- כדי לרכוש ניסיון ולדעת להשוות בין חומרים שונים אני ממליץ לשתף אנשים בדוגמיות של חומרים שיש לכם. אם לי ולמר X יש סוגי שמפו שונים אנחנו נתן אחד לשני קצת כדי שנוכל להתנסות ולראות מה ההבדלים.

המטרה של השרשור הייתה לעשות סוג של סקר בין חברי הפורום הזה ולא לקבוע מה המוצר הכי טוב. ברור שכל אחד יגיד משהו אחר ולפעמים זה נובע מאינטרסים כלכליים של שיווק מוצר מסויים :wink: .

הרי בשוק של אלפי מוצרים ולפעמים מוצר מסויים דומה בנוסחה הכימית שלו למוצר כזה או אחר (נפט ועוד כל מיני רעלים מסרטנים כאלה ואחרים...) אבל עדיין זה נחמד לדעתי לדעת במה כל אחד מעדיף להשתמש ;).

לגביי הרעיון עם הדוגמיות נשמע רעיון נחמד מאוד.

פורסם

גוגי, מקווה שישעמם לך יותר.

Gtechniq - T1Tyre and Trim, קראתי לא מעט על המוצר הזה, כבר תקופה שמחפש חומר הרבה יותר עמיד ואיכותי מה-endurance, עושה רושם שזה מוצר מדהים וללא ספק אחת הרכישות הבאות שלי.

בקרוב מתחילים לשווק מוצרים של Gtechnic בארץ לפי מה שהבנתי, מעניין אם מס הגזל יחול גם על המוצרים שלהם.

לגבי המוצרים של mitchell&king , לא הסתכלתי על ביקורות, רק על המחירים.

"לו הייתי רוטשילד".

"יאללה בירי".

פורסם
גוגי, מקווה שישעמם לך יותר.

Gtechniq - T1Tyre and Trim, קראתי לא מעט על המוצר הזה, כבר תקופה שמחפש חומר הרבה יותר עמיד ואיכותי מה-endurance, עושה רושם שזה מוצר מדהים וללא ספק אחת הרכישות הבאות שלי.

בקרוב מתחילים לשווק מוצרים של Gtechnic בארץ לפי מה שהבנתי, מעניין אם מס הגזל יחול גם על המוצרים שלהם.

לגבי המוצרים של mitchell&king , לא הסתכלתי על ביקורות, רק על המחירים.

"לו הייתי רוטשילד".

אם יש תחום בדיטיילינג שהמוצרים בו לא מקיימים את מה שהם מבטיחים זה חומרים של הברקת הגלגל,לENDURANCE אין ממש עמידות,החומר מתפוגג מהר.

החומר הראשון אחרי הרבה מאד חומרים שניסיתי,שבאמת קיים את מה שהוא הבטיח,זה הT1,עמידות מעולה יחסית לכל חומר אחר באותה הקטגוריה,אני בטוח שתאהב.

בכלל,כמו שראית,אני משתמש בהרבה מוצרים של החברה הזאת כבר שנים,והם מוכחים את עצמם כל פעם מחדש.

לגבי M&K,דווקא השמפו די זול.

פורסם

בגלל המלצה שקיבלתי מ GUGY, כבר 8 חודשים שאני מחוץ למשחק...

הוא המליץ לי על סילנט wolf hb, והדבר הזה פשוט מחזיק מעמד יפה מאוד עד היום. זה נכון שאני נותן לו חיזוק מדי חודש עם ה QD שלהם שיש לו אפקטיביות בפני עצמה, אבל לא דימיינתי חומר שעובד כל כך יפה. ה QD דורש 3-4 דקות לכיסוי כל המכונית.

המכונית נשטפת עם ONR+WAX שגם הוא אחלה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

wolf's hard body, ניראה לי שזה המוצר שהכי הייתי רוצה בארסנל שלי.

כמובן שגם את השמפו הייעודי והקוויק דיטיילר.

כרגע אני מאוד שמח "לשחק" עם מוצרים כאלה ואחרים, להחליף, לנסות, לבחון, ולא בא לי להתקבע, אבל אין ספק שבבוא היום כשימאס לי, זאת ההגנה שארצה על רכבי.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...