Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו איבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לחוות דעתכם על פיאט פונטו איבו שנת 2010, גיר ידני, מנוע רגיל (לא גרסת הספורט).

הרכב עם 50,000 ק"מ.

אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם הרכב, האם הוא אמין, בטיחותי וחסכוני ?

יש לי אפשרות לפולקסווגן פולו מאותה שנה, עם פחות או יותר אותו קילומטרז', ב - 6000 ש"ח יותר.

תודה !

פורסם

מה red wolf אמר נכון,מכנית הם דוצים לגרנדה פונטו עם אותו המנוע.

אישית לא רואה סיבה לשלם 6אלף יותר,על הפולו.,הסלון ניראה הרבה יותר פשוט,חלפים יותר יקרים ואני מעריך שגם הביטוח,אתה יכול לעשות סימולציה של מחיר ביטוח באתרים של החברות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם

אשמח לחוות דעתכם על פיאט פונטו איבו שנת 2010, גיר ידני, מנוע רגיל (לא גרסת הספורט).

הרכב עם 50,000 ק"מ.

אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם הרכב, האם הוא אמין, בטיחותי וחסכוני ?

יש לי אפשרות לפולקסווגן פולו מאותה שנה, עם פחות או יותר אותו קילומטרז', ב - 6000 ש"ח יותר.

תודה !

הורים שלי יש פונטו איבו 2010.

רכב מדהים, אמין, חסכוני, סחיבה סבירה, יחסית מרווח ומפואר בכל מני גג'טים שמאוד מפתיעים לטובה גם בימנו.

הבעיה עם הרכב זאת ירידת הערך, ההורים שלי רוצים למכור ופשוט מתאכזבים מהמחירון.

אם תהייה מעוניין בפרטים נוספים תשלח בפרטי.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...